Anonim

män i tights

Vad händer om jag tränar mig själv under en storm på stranden och sparkar bollen så hårt jag kan. Kan jag bemästra tigerskott och bollen lyser?

6
  • Inte bekant med anime / manga men jag letade upp just detta drag på Internet. Baserat på hur uppfinningen "uppfanns" tror jag att den här frågan möjligen kan leda till opinionsbaserade svar.
  • Den här frågan kanske inte är för denna SE. Inte säker, kan vara sport. Jag har sett anime och jag spelade fotboll tusentals gånger, nej du kan inte. Vad de gör i kapten Tsubasa är mestadels fantasi
  • Som frågan för närvarande står är det oklart vad du ställer, för vi vet inte vilken version av Tiger Shoot du menar. Menar du den från den ursprungliga mangan, den första anime, Super Famicom-spelet, Playstation 2-spelet, den nuvarande animerade serien eller något annat? Menar du med glans som en glans eller en eldig aura? Men jag anser att frågan annars är på ämnet. Det är anime relaterat, och det är möjligt att bekräfta detta svar med fakta och referenser. Konkret har människor försökt att återskapa åtminstone några av bilderna.
  • Jag skulle också mycket rekommendera att du inte går ut under en storskalig tyfon. Detta skulle vara en betydande hälsorisk.
  • Jag röstar för att stänga den här frågan som utanför ämnet eftersom den inte faller inom ramen för anime eller manga enligt definitionen i detta metapost: anime.meta.stackexchange.com/questions/668/…

Nej, du kan inte sätta eld på en boll eller stänga in bollen i en vägg som Kojiro gör med Tiger shoot. Ingen man har styrkan att göra det och om de skulle skulle bollen först bryta sönder.