Anonim

Goblin Slayer 「AMV」 Håll stark ᴴᴰ ⁶⁰ᶠᵖˢ

Har omfattningen av hans makt avslöjats?, Och hur fick han sin nuvarande rang genom att bara få goblin dräpa quest?

Globin Slayer har inga speciella krafter till skillnad från dvärgarna eller prästinnan. Han har bara sin egen styrka, intelligens och sina kraftfulla individuella färdigheter. Som du kan se hans förmåga här visade Goblin Slayer att han behärskade många färdigheter som:

  • Tränad stridsman (Goblin Slayer är relativt skicklig i de flesta vapen som han kan få tag på, och använder dem tillräckligt effektivt för att döda troll.)
  • Master Swordsman (Goblin Slayer är oerhört skicklig i att hantera alla bladvapen från korta svärd, dolkar till knivar.)
  • Mästare skytt (Goblin Slayer är en otroligt skicklig bågskytt; han kan noggrant skjuta ner troll från stora avstånd.)
  • Master Strateg (Goblin Slayer är en utmärkt strateg som specialiserar sig på bakhåll och gerillakrig. Han kommer med extraordinära planer för att fånga ett stort antal nisser och eliminera dem med effektivitet.)
  • Goblin kunskap (Goblin Slayer har ägnat sig åt allt som är relaterat till troll, allt från deras vanor till deras tankesätt.)
  • Låsdyrkning (Goblin Slayer har grundläggande färdigheter för låsplockning för att kunna låsa upp kistor och kontrollera fällor genom att använda låsplockningsverktyg, men han nämner att han inte förväntar sig för mycket av sina förmågor eftersom hans klass inte är en tjuv.)
  • Fysisk konditionering (Goblin Slayer har noggrant tränat sin kropp till största möjliga perfektion, vilket ger honom fysiska förmågor i toppklass.)
  • Styrka (Goblin Slayer har en hög fysisk styrka.)
  • Hastighet (Han kunde slå ner flera kablar samtidigt med överlägsen hastighet och reflexer.)
  • Uthållighet (Han har också otroligt mycket uthållighet och smärtolerans, som kan slåss efter att ha brutit flera ben.)
  • Känner (Goblin Slayer är oerhört medveten om sin omgivning och har utbildat sig i att använda alla sina sinnen inklusive syn och hörsel.)

Han vet också hur man använder mycket utrustning också.
Han har också dödat flera icke-goblin varelser. Till exempel som: Orge. Om du inte har läst romanen har han också dödat andra varelser också:

Dark Elf, Agent of Chaos, Rhea Scout, Evil Wizard.

Annat än dessa, visste du att Goblin Slayer är en silverrank i guilden?

Baserat på rankningssystemet är rang Silver den högsta prestationen du kan få i guilden.

För din fråga "Hur fick han sin nuvarande rang genom att bara få goblin dräpa quest?'

Att dräpa troll är en av de lägst betalade uppdragen och mycket äventyr tycker inte om det för de betalda men Goblin Slayer brydde sig inte. Han vill bara döda den där nissen oavsett uppdraget får betalt eller inte bara för att trollarna i historien alla är dåliga OCH han gör detta i 5 år. (Mestadels av hans egna.) Så du kan föreställa dig att han är mycket stark på den individuella skickligheten.

Genom att få sin rang Silver tror jag att Guild Girl var den viktigaste faktorn som lät Goblin Slayer få rankingen. Även om äventyr mest inte bryr sig om Goblin Slayer, var Guild Girl den enda som fortsatte att hjälpa Goblin Slayer. (Jag skickar dessa två.: D)

3
  • 1 Lite besviken över svaret eftersom jag förväntade mig att han skulle ha en dold speciell kraft även om ditt svar är välinformerat så +1, btw trevligt namn! : D
  • Ya ... Jag ville också se Goblin Slayer ha en viss speciell kraft men det visade sig att han bara var en vanlig person som verkligen hatar trollarna bara ...
  • 2 men för att han hatar mot trollarna slukade han sig själv för att bemästra all denna skicklighet för att uppnå sitt mål. * Eliminerade all troll som fanns i hans värld.