Anonim

Vem är Highschool DxD's Ophis? Den oändliga drakeguden

Vem är de starkaste varelserna i Gymnasiet DxD?

Om de kan rankas är det ännu bättre. Om inte, skulle jag åtminstone vilja veta varför de är starka.

1
  • Ledarna för varje fraktion borde vara de starkaste. I Devils fall skulle det vara 4 Maou. The Great Red och Ophis the Ouroboros är också bland de starkaste, men vi kan inte säga vem som är den absolut starkaste eftersom de inte kämpar mycket. De är bara starkast från att sägas som sådana.

Enligt författaren:

I ingen särskild ordning Ophis, Shiva, Vishnu, Brahma, akra, Thor, Typhon (Eller Fenrir), Hades, Aten och Lugh.

Det är så det är. Great Red ingår inte eftersom det är en varelse som i princip inte slåss (jag får många hävdar att detta inte är sant!), Och det är rankningen innan Ophis och Fenrir tappade sina krafter. Vad du måste vara uppmärksam på är den hinduiska mytologin som inte har dykt upp i serien ännu. De som känner till sin mytologi vet det, men de hinduiska gudarna har alla fuskliknande förmågor. Om jag får dem att visas i DxD kommer det att bli som striden i Dragon Ball, så jag kontrollerade mig själv. Den hinduiska mytologin kommer att placeras i de högre rankningarna av de 10-starkaste som Vali talade om. Det är verkligen skrämmande. Om DxD fortsätter att fortsätta mycket längre, tänker jag göra "The Destruction God Shiva arc" som en sista utväg. Så jag har ingen plan att få dem att visas fram till dess. Förresten kommer de sanna Sirzechsna och den seriösa Ajuka att placeras bland leden.

ovanstående kommer från en fläktöversättning av Afterword som finns i High School DxD: Volym 13

I en intervju nämner han också att Azazel sannolikt kommer att vara i topp 10 när han förstärker tillräckligt (han är ett geni som skapar redskap och så att det inte kommer som en överraskning).

Jag kan säga att de tre bästa är: Ophis (innan vad som hände i volym 11. Fattig tjej ...), Trixeha och Great Red. De hinduiska gudarna skulle komma efteråt Därefter resten av listan

Så i princip finns det tre nivåer mellan de starkaste varelserna.

Alla är dock överst. Kommer du ihåg hur svårt det var att besegra Loki? (Vali + hans lag + Issei + Rias-team + Azazel + Akenos far, ledare för fallna änglar) och ändå behövde de Thors hammare. Tja, Loki är inte ens bland de starkaste varelserna.

2
  • @ Memor-X aminoapps.com/page/anime/3056970/… Den här länken är också ganska bra. Jag håller med i stort sett allt han säger och han hänvisar till och med till volymerna för att försvara sin synvinkel. Jag gjorde inte en tydlig ranking med tanke på att de exakta rankningarna för vissa av dem är opinionsbaserade. Till exempel är Sirzechs starkare än Hades, men att säga att han är nummer 7 är en åsikt, vi vet inte om Thor är starkare till exempel.
  • i allmänhet bör du länka till din källa i din fråga .... är det jag vill säga men från din länk med ett klick kan någon ladda ner de inofficiella fläktöversättningarna av High School DxD, detta skiljer sig från en webbplats som översätter en intervju av en författare, men å andra sidan visar din länk att den kommer från själva ljusromanen. för tillfället redigerar jag din fråga för att ange var offerten kommer ifrån. om du får information från fansöversättningar enligt min åsikt är det i allmänhet acceptabelt att ange var i materialet det kom ifrån som jag har gjort