Anonim

Jordan Clarkson strävar efter att bli 6: e man och pratar om sin nya lagkamrat Lonzo Ball

DVD-skivorna jag äger Magical Girl Lyrical Nanoha tycktes använda väldigt dåliga fläktar som när Alph först dök upp, fortsatte Arisa att hänvisa till henne som ett "han" (trots att han tydligt såg hennes bröst), sedan fick Fate namnet Feid och Alph var Elofy.

I avsnitt 7, Är detta en tredje trollkarl? (med titeln i subs som Den tredje magiska flickan), det finns en undertext som indikerar var ödet bodde. Jag litar dock inte på det så snart när Nanoha går av bussen för att gå hem och möter Yuuno med det reparerade Raising Heart, det finns en underrubrik om var hon är och inte bara är det helt annorlunda än vad som visades med Fate's plats, men det står inte ens Uminari City, där Takamachi's, Bannings 'och Tsukimura bor och där Midori-ya och Seishou Elementary School ligger (som sådan är det mycket osannolikt att Nanoha släpptes i en annan stad efter skolan för att gå hem eller för att besöka Arisa eller Suzuka).

Så jag undrar var var det lägenhetstornet ödet bodde i?

5
  • Dessa subs låter hemskt. Jag kommer inte ihåg det från när jag såg det. Jag vet att även de officiella undergrupperna hade vissa namngivningsproblem ett tag.
  • @zibadawatimmy yeh, för det mesta kan jag dra slutsatsen om de faktiska betydelserna från Wikia men jag verkar inte hitta det tornet där
  • Wikipedia verkar ha problem med namngivningen. På Fates sida använder den till exempel både Arf och Alph.
  • @zibadawatimmy Feito Tesutarossa är romaji till Fates namn och Arfs namn romaji är Arufu men i INNOCENT har det translittererats som Arf så jag kan anta att det är så här hennes namn är skrivet på engelska (i motsats till Alph)
  • Uppenbarligen verkar Wikia ha den här informationen: "Ödet teleporterar till hennes hem från toppen av en kontorsbyggnad med komplicerade koordinater och magi.Hennes hem ligger i en dyster gömställe i Garden of Time med sin mamma och Arf och delar ett rum med den senare". Jag vet inte vad undertexten säger, men jag tror att det är långt ifrån rätt plats?

På jorden bor Fate och Arf i en lägenhet som förmodligen ligger någonstans i Uminari City. Bortsett från det är deras hem Garden of Time, basen för Precia Testarossa i det dimensionella rummet.