Anonim

[MW3] Makarov & Yuri's Full Story - Startade från CoD 4

Tidigt i Dragon Ball-serien räddar Goku och Krillin en brud som heter Launch som kan byta personlighet genom att nysa. Vad hände med henne? De nämner inte henne i Dragon Ball Z eller GT, och hon verkar precis ha försvunnit i Dragon Ball.

2
  • Egentligen dyker hon upp i Dragon Ball Z (Vegeta Saga och Kid Buu Saga) och även senare i Yo! Son Goku och hans vänner återvänder !!
  • Verkligen? Jag antar att jag kanske har missat det. Sedan läser jag igen Dragon Ball Z och tittade sedan på den, så hon kan ha dykt upp som fyllmedel vid ett tillfälle som normalt inte skulle vara i mangan.

Enligt DragonBall wikia och TvTropes gav Akira Toriyama ett uttalande och sa att anledningen till att lunch slutade dyka upp under Dragon Ball Z var att han helt enkelt glömde bort henne och att hennes dåliga tillstånd skulle ha orsakat förvirring på grund av dess likhet med Super Saiyan-omvandlingen.

Hon dyker upp tre gånger i Dragonball Zs anime - mest framträdande i början av Vegeta Saga - även om hon främst förekommer i fyllmedel eller flashbacks. I mangan verkar hon inte vara där alls.

Den ursprungliga källan till intervjun till synes i utgåvan av Mandō Kobayashi den 24 mars 2013.

1
  • dålig lansering. .