Anonim

Soloträning # 1 - Akustiker

För vad Juha Bach gör i den nuvarande Bleach-mangan, vad är hans anledning till att göra det?

Enligt Bleach-wiki är hans officiella namn "Yhwach" utan hänvisning till Juha Bach, så jag undrar också om det. Vad är hans kanoniska namn?

1
  • En anmärkning: Vårt samhälle bestämde sig för det är okej att fråga om saker som kanske eller inte har avslöjats hittills.

Han innehar nu Hueco Mundo. Skulle han få kontroll över Soul Society, skulle det inte finnas någon makt som anses vara tillräckligt stor (i hans sinne) för att hota Quincy-loppet igen. Detta verkar vara mitt antagande.

Även om jag är säker på att det finns någon form av anslutning som ännu inte ska avslöjas för oss. Jag spekulerar i denna anslutning på grund av att Masakis familj är död och det inte fanns någon förklaring, såvida vi inte antar att de försvann i Quincy-folkmordet.

vad är hans anledning till att göra det?

Det har inte avslöjats ännu. Även om det sannolikt kommer ut mot slutet av bågen.

Vad är hans kanoniska namn?

Han använder och kallas mest av andra Juha Bach. "Yhwach" kan vara en titel snarare än ett namn (basera detta på likheten med "Yahwe" - det hebreiska namnet på gud), eller ett annat uttal med samma namn (i ett annat manus / språk).

Även om det verkar som Juha Bach är en felöversättning av Yhwach (som verkar vara det officiella namnet), som @Zeno kommenterade.

4
  • Jag tittade bara omkring och tydligen är Juha Bach en felöversättning. Det officiella namnet visas på shonenjump.viz.com/node/1095 och det är "Yhwach", konstigt.
  • 1 Tja, anledningen är förmodligen hämnd? Jag menar, Shinigami gjorde folkmord förintar hela kloden Quincies.
  • @MadaraUchiha - Låter inte rätt för mig, inte tidslinjemässigt och särskilt inte med tanke på hur han återfick sina krafter. Det vill säga, han verkar ha varit en fiende till shinigami under en mycket loggtid, troligen från före folkmorden.
  • @Oded: Enligt "profetian" eller vad som helst, återhämtade han sin fulla styrka på 999 år, så tidslinjen matchar.

Han vill förmodligen döda The Soul King och styra världen. I ett av kapitlen. han sa till sin assistent att be Sternritters att dra sig tillbaka så att de kunde vänta på att kungliga vakter skulle komma. Juha Bach är för smart för att starta ett krig på grund av hämnd. Han bryr sig bara om sig själv.