Anonim

MAJ 2020 INSLUTA UPP 2020 | Melanie Frenchie Reader

Som vi vet kan homunculi läka sig själva och inte åldras på grund av filosofens sten.

Wrath verkar dock inte kunna läka och han blir äldre, trots att han är en homunculus. Jag har alltid trott att det beror på att han är en människa som förvandlades till en homunculus, men girighet kan också regenerera, även om han fortfarande har Lings soul och inte är 100% homunculus.

Varför är inte Vrede som en vanlig homunculus?

1
  • 7 den mer intressanta frågan är, varför skiljer han sig från Ling / girighet ...

När Wrath avslöjar sin natur för Mustang, beskriver han vad som hände efter händelsen. Tänk först på detta citat av honom:

Filosofens sten är skapad av livskraften hos otaliga människor; den innehåller deras själar.

Tänk nu på att Fader försökte sätta hela sin vrede inom ett varelse; detta skulle kräva att han inte bara tog bort någon vrede inuti sig själv utan också varje enskild vrede själ som bestod honom. Det betyder att vi nu har en filosof sten gjord av dussintals vred själar. Vad gör vrede? Det hämnas.

Vrede säger,

Otaliga själar har kämpat för dominans inom mig. Och bara den vredaste överlevde.

Detta betyder att han inte hade några helande krafter eftersom han i grunden inte hade några själar att regenerera från; bara en själ finns kvar i hans kropp (sin egen eller någon annans), och det räcker inte att både regenerera och upprätthålla honom. Han är i grunden en människa med färdigheter på homunculus-nivå.

Jag håller också med Madaras slutsats att far skulle vilja att den offentliga personen åldras och framstår som mänsklig, så han kan ha varit helt okej med att Wrath bara består av en själ. Prides förklädnad var redan tillräckligt iögonfallande; du kan föreställa dig uppror om militärledaren också anklagades för sådana saker.

När det gäller varför han skiljer sig från Greeling, drevs hans själ åt sidan från infusionen, medan Lings var tillräckligt stark för att samexistera med girighet.

Jag tror att det gjordes med avsikt.

Vrede var tänkt att vara en offentlig person, alla känner kungen. Så kungen måste bli gammal, annars skulle det väcka misstankar. Kungen kan inte generera sår i en blixt av rött blixtnedslag, annars skulle det väcka misstankar.

Hur de gjorde det, jag vet inte. Men det är Varför Jag antar att de gjorde det.

Wrath (in Brotherhood) var en mänsklig baserad Homonculus. Han föddes som en människa, kallad Fuhrer kandidat nr 12, och implanterad med en filosof sten skapad av vreda själar medan han var i sin bästa tid. Hans egen själ, också en vrede, övermannade stenens själar och tog över, vilket gjorde honom till vrede och tjänade honom namnet King Bradley och positionen som Fuhrer of Amestris.

det beror på att med Wrath, som Bradley säger, alla själar i grunden kämpade ner till den sista kvar. Det var denna sista själ, av vilken bildades homunculus "Wrath".

Men med Greeling:

För det första var Homunculus "girighet" redan en redan befintlig enhet, som fader placerar i Lings kropp. För det andra accepterar Ling den redan existerande homunculus "girighet", utan att slåss ner till de sista själarna eller de sista få själarna. Därmed, som någon annan hade sagt, levde Ling och girighet tillsammans.

Min teori har varit att regenerering kostar en själ. Går för att förklara varför Hommunculi kan dödas när "dödas" tillräckligt många gånger, och varför skyltdockasoldaterna inte regenererar.

Som nämnts ovan är vrede den ensamma överlevande själen inom honom, en själ, som dödade alla andra. De andra Hommunculi har flera själar som sambo, varför de kan regenerera. Skyltdockorna var sannolikt gjorda av en enda filosofsten med själarna delade jämnt mellan soldaterna.