Anonim

Britney Spears-E-posta mitt hjärta

Jag har bara sett (säsong en av) Shingeki no Kyojin anime, och har inte läst någon av mangorna.

När jag tittar på Shingeki! Kyojin Chuugakkou anime, som sänds den här säsongen, börjar jag få en känsla av att jag riskerar att bli bortskämd för innehåll som för närvarande endast är manga. Inget bländande kommer att tänka på ännu (även om det bara kan bero på att jag till exempel inte märker gags som är baserade på endast mangainnehåll), men det finns en karaktär från avsnitt 8 som jag inte tror jag känner och en krångel mellan två karaktärer i avsnitt 3 som jag fick höra kommer från en flashback som ännu inte har animerats.

Kan någon som har läst (huvud) mangan och tittar på Shingeki! Kyojin Chuugakkou (och kanske har läst källan manga för det) berätta för mig hur stor risk jag är för att skämma bort mig för innehåll som inte har animerats än?

(Om det finns en hög risk för förstörelse, tror jag att jag lika gärna kan skjuta upp det tills säsong 2 sänds 2016.)

3
  • Efter att ha läst den ursprungliga mangan tror jag att det värre fallet är att du inte får några gags och inte känner igen några karaktärer, det har inte funnits så mycket spoilers och referenser som skulle skämma bort den andra säsongen för dig eftersom karaktärerna visas i en dumt mode utan förhållande till den ursprungliga mangan.
  • Hahahaha 2016 kommer du ihåg när vi alla var så oskyldiga?
  • @senshin Dude, det var precis vad jag tänkte när jag först tittade på den avknoppningsserien XD, jag förväntade mig inte att de skulle göra något sådant.

Jag rekommenderar att du tittar på anime först som en bra översikt över serien. Läs sedan mangan, för att täcka eventuella: plot hål / extrafunktioner / gags och för att få mer info. Det spelar ingen roll eftersom anime (mest av tiden) följer mangan (In Soul Eater, anime och manga är annorlunda men historien fortsätter annorlunda så det förstör inte någonting för det är en annan historia).