Anonim

Vågen - Det gudomliga stöder ditt beslut - Vågen april 2020

Jag läste om reglerna i Death Note på Death Note wiki och jag stötte på denna bestämda regel ...

En person kan förkorta sitt eget liv genom att använda anteckningen.

Vad betyder denna regel?
Betyder det att när ljus använder Death Note, tappar han en del av sitt liv? Jag tycker det är osannolikt eftersom han skulle ha dött för ett tag sedan.

Förutom det faktum att man kan handla hälften av sin livslängd för förbättrad användning av Death Note,

Människan som blir ägare till Death Note kan, i utbyte mot hälften av sitt återstående liv, få ögonbollarna till dödsguden som gör det möjligt för honom / henne att se ett människas namn och återstående livslängd när tittar igenom dem.

En användare kan också skriva ner sitt eget namn i Death Note. Detta kommer att få användaren att dö tidigt på grund av sina egna beskrivna orsaker. Naturligtvis gäller fortfarande bokens regler, vilket innebär att användarens död som skrivet i anteckningen inte kommer att träda i kraft om detta inträffar efter hans redan angivna dödsställe. Därför kan man förkorta hans liv med hjälp av lappen.

2
  • 7 L gör detta i den andra Death Note Live Action-filmen genom att skriva sitt namn och säga att han kommer att dö i sömnen, genom att göra det blev han immun mot alla andra från döden som produceras av hans namn skrivet i någon annan Death Note Till skillnad från anime så är det så att Ljus visar sig vara Kira av L (snarare än av N). eftersom live actionfilmerna är annorlunda än manga eller anime är jag inte säker på om det här är en kanon
  • 2 @ Memor-X C-Killer gör det också i ett skott från Death Note. Inte säker på om det skulle anses vara kanon heller. i.stack.imgur.com/SwciH.jpg