Anonim

Jag hade en SKANDALOUTFIT för att se hur min pojkvän reagerar!

I anime Detective Academy Q / Tantei Gakuen Q lär vi oss vid ett tillfälle att det finns en snitch i DDS som spionerar för Pluto / Meiosei.

Först får vi tro att det är Hongou Sensei, men senare är Hongou lojal mot DDS när de åker till kryssningsfartyget så han var nog inte spionen.

Katagiri Sensei hade kort kidnappats och imiterats i händelserna som ledde fram till finalen, men IIRC blir hon inte imiterad på länge och utesluter sin imitatör som snitch.

Ryu hatar Pluto så det kan inte vara snitch. Om inte Pluto hade buggat honom (det finns ingen bekräftelse på detta i anime)

Så vem var snitch / spy? Jag pratar om perioden mellan Hongou Sensei kom till innan Dan kidnappades.

Den så kallade mullvaden är föremål för mycket debatt mellan manga och anime kanoner ...

I mangan,

Sekreteraren, Shino Katagiri ... eller snarare Pluto / Meiousei-agenten som maskerar sig som henne. Den verkliga Shino hade kidnappats före Dan Morihiko. Lyckligtvis hittar de och räddar henne. Det antas att hon kidnappades senare.

Dessutom:

Ryu skickades ursprungligen av Pluto / Meiousei som en spion / sändebud (på grund av sin status som organisationens) inom DDS, särskilt för att hålla ett öga på Dan Morihiko, men han avviker senare från Pluto / Meiousei.

I anime,

Sir Anubis är den som initierade kidnappningen av Dan Morihiko. Han hatar tydligen Ryu under övervakning, efter att ha försökt lämna Pluto / Meiousei, försöker han använda Dan-sensei som ett förhandlingschip för att få Ryu att återvända.

3
  • Men hon har kidnappats senare, nej? Närvaron av en mullvad märks ganska tidigt och Katagiri agerar normalt då.
  • Tja, det finns flera ... vilken del av berättelsen hänvisar du till? Den jag nämnde är den som ansvarar för kidnappningen av Dan Morihiko.
  • före det. Jag tror att Q-klass misstänker en mullvad, och först tror de att det är Hongou. Det finns misstankar på Hongou från barnen för resten av serien, fram till finalen.

I anime finns det en scen där Katagari berättar för Dan om ankomsten av Hongou. Detta är avsnittet där Hongou först introducerades. I samma scen ovan nämner Katagari att även Maki sensei hade kommit tillbaka från semester och gått med i DDS för att återuppta sin undervisning och att lärarteamet är komplett. Maki sensei introducerades i början avsnitt. Han är en kriminalteknisk expert. Det kan vara så att han var den som kidnappades och ersattes.