Anonim

Conan grå // tradução //

I avsnitt 22 av Mirai Nikki, efter att Aru kysste Yukiteru, springer en arg Yuno och attackerar Aru som skivar / bryter sin framtida dagbok i hälften. Jag hörde definitivt att telefonen blev statisk vilket indikerar när en framtid förändras, så min fråga är varför dog hon inte?

1
  • du hittar svaret på det i senare avsnitt

Nåväl, jag tittar inte på anime, men jag sökte och hittade att folk sa att anime var ungefär samma sak med mangan. Så vad som hände var ...

Tja, du vet att den nuvarande Yuno är First World Yuno, eller hur? När hon kom till den nuvarande världen (andra världen) dödade hon andra världens Yuno, tog sin plats i nuet och tog sin telefon, och det fick henne att ha två telefoner. Telefonen som Aru förstörde var telefonen som ursprungligen ägdes av Second World Yuno. Under tiden var First World Yunos verkliga telefon säker hos henne. Det är därför hon inte dog.

För fullständig information kan du läsa Mirai Nikkis Wikia-sida i Yuno. Läs avsnittet "The End Begins" och "The Final Battle".

1
  • 1 Jag tittar på anime och läser manga och jag kan bekräfta att manga och anime är desamma, de förklarar om det strax efter avsnitt 22.