Anonim

Jag tänker att en viss kategori av Anbu black ops tar barn vid födseln och tränar dem i koder, bedrägeri och förvirring så noggrant att de faktiskt inte heter barnen och de växer bara upp med att deras identiteter ständigt förändras.

Min teori är att kapten Yamato / Tenzo inte har en. Och inte heller Sai om min teori fungerar.

Kan någon bekräfta detta?

Ja, Sai och Yamato är kodnamn. I anime och jag tror att manga också ser vi till och med att båda tilldelas dessa namn av Danzo respektive Tsunade ungefär samtidigt precis innan de går för att träffa Naruto för första gången.

http://naruto.wikia.com/wiki/Sai

Sai blev föräldralös som barn och rekryterades till Root, en hemlig gren av Anbu under ledning av Danz Shimura. Där växte han upp och konditionerades för att inte ha någon personlighet, personliga kontakter eller något namn; "Sai" ges till honom i syfte att gå med i Team Kakashi.

och tre utdrag från http://naruto.wikia.com/wiki/Yamato

Han hittades snart därefter av Danz Shimura. Efter att ha förlorat allt minne om vem han var togs pojken in av Danz , där han rekryterades till Anbu's Root division under kodnamnet Kinoe ( , Kinoe) ........ Senare, Kinoe omfördelades till Team Ro under Kakashis ledning. Genom att gå med i sin nya grupp fick Kinoe ett varmt välkomnande till sina nya allierade och insisterade av Kakashi att han skulle gå under sitt valda namn "Tenz ", vilket han gärna gick med på ......... "Yamato" och "Tenz " är faktiskt kodnamn som ges till honom, vilket speglar hans tid som Team Kakashis kapten respektive Anbu-medlem; hans riktiga namn är okänt.