Anonim

(Susanoo) Spelar som Madara Uchiha i Anime Battle Arena

Jag vet att titeln förmodligen måste ändras, men jag var inte säker på hur man skulle kunna använda den för spoiler.
Frågan följer som ett block för sin '' spoilery '' natur för alla som inte har sett Naruto Shippuden fram till avsnitt 290.

I detta avsnitt kallar Kabuto flera shinobi med Edo Tensei. För denna jutsu vet vi att det behövs en levande kropp som fungerar som behållare och en bit DNA från den som återupplivas. Kallaren använder sedan en tagg för att kontrollera den kallade själens personlighet.
Kabuto förklarar för Naruto och Sakura att vattnet i "hålet" är så rikt att han kunde skapa liv med de konstiga ormarna inbäddade i Orochimarus chakra. Jag antar att detta betyder att kroppen som kommer ut ur vattnet är den levande kroppen som tjänar som offer. Jag antar detta eftersom Hidans ögon ser ut som de som Edo Tensei kallade. Och därefter sätter Kabuto in en tagg i denna Hidan för att kontrollera hans personlighet.
Med tanke på att Hidan verkligen kallades av Edo Tensei, finns det dock det faktum att hans kropp inte ser "komplett" ut. Men igen tror jag inte att vi någonsin har sett en naken Edo Tensei kallad kropp, så vi kan inte vara säkra på om det är normalt eller inte.

Så i princip:
Är det verkligen en konstig jutsu? ser ut som Edo Tensei?
Eller ska vi anta att Hidan som dog och detta var verkligen Edo Tensei? (Den är möjligt att Hidan är död, om du tar hänsyn till vad som förklaras i detta svar)

1
  • De två sista raderna borde vara i en kommentar. :) Men trevlig attityd! : D

Jag tror inte det är Edo Tensei. Jag har ännu inte sett en kista, även i senare avsnitt.

Tekniskt sett dog Hidan aldrig. Han var fortfarande begravd (i bitar) i hålet Shikamaru satte honom i. Kabuto tog dessa bitar, och med hjälp av vattnet och ormarna lyckades han återuppliva honom helt. Något som en klon.

(Precis som han gjorde med Dark Naruto i följande avsnitt)

Avsnittet du citerar är det första av ett sagafyllmedel, vilket betyder att det är originalmaterial, endast i Anime. Så det finns ingen Manga-kanon som svarar på den, för den kommer inte därifrån.