Anonim

Katakuris förmågor och krafter

Katakuri är en av de söta generalerna i den stora mammaarmén och den starkaste av dem.

vi såg honom

växa extra lem eller flytta dem som en bläckfisk. Vid någon tidpunkt utförde han till och med Elephant Gun-rörelsen som är en signaturrörelse av Luffy med gummikropp. Han kan också förutsäga framtiden till viss del.

Så vad är hans krafter exakt? är han en djävulsk fruktanvändare eller är det här bara en annan ras i One Piece-världen?

Hans makt kommer från en djävulens frukt, en "speciell" typ av paramecia som heter Mochi Mochi no Mi. Även om denna frukt är en paramecia-typ har dess egenskaper dessutom varit mer integrerade med Logia, eftersom användaren kan bli "immateriell" för att undvika attacker. Ett exempel är när Ichiji försökte slå Katakauri

Inget värt är också att i de första översättningarna märktes frukttypen som Logia men ändrades senare till en speciell typ av paramecia (jag skulle säga eftersom mochi inte är ett naturligt element).

När det gäller hans förmåga att förutsäga framtiden är det bara en vidareutvecklad observation haki. Vanligtvis visades denna typ av haki för att göra det möjligt för användaren att uppfatta vilken typ av attack fienden kommer att använda, så det är en naturlig förlängning för att kunna förutsäga rörelsen för din omgivning i framtiden.

Info om mochi mochi no mi: http://onepiece.wikia.com/wiki/Mochi_Mochi_no_Mi

Wiki om mochi, om du vill äta lite tårta https://en.wikipedia.org/wiki/Mochi

5
  • tack men om jag minns rätt, när luffy var på väg att springa ut ur bröllopstårta sa han att han hade sett alla möjliga framtida och det var ingen att undvika det. hur kan han göra det med bara observation Haki?
  • Det innebar att han inte hade något sätt att ändra vad som skulle hända även om han såg det. Han hade inget sätt att stoppa det, även om han förutsåg att det skulle komma. Även om du vet att något kommer att hända, som att ett plan kommer att krascha på tio minuter kan du inte göra något för att stoppa kraschen. Något liknande hände där, han visste vad som skulle hända men han kan inte stoppa det.
  • Bra svar, även jag är förvånad över Observation Haki
  • i det senaste kapitlet använde han elefantpistol precis som luffig. MEN det är större och kraftfullare. Jag skulle säga att det är som ett gummi, eftersom "mochi" -strukturen liknar gummi.
  • vad menar du med "special"?