Anonim

Hur man förhindrar ribbesmärta under en körning Löpning

I Fri!, Rin har visat sig ha skarpa, spetsiga tänder (som en haj). Jag skulle säga att det bara var stilistiskt, men det har kanoniskt nämnts av en av karaktärerna. Har författaren (eller ljusromanen) anfört något kanoniskt skäl för att hans tänder ska pekas ut, eller är det bara symbolik för att han är som en haj?

2
  • dic.pixiv.net hävdar att han uppenbarligen bara hade ett par skarpa tänder tillbaka i grundskolan, fwiw.
  • Det finns ingen officiell informationsindikation om att det är allt annat än ett stilistiskt val.

Jag tror att Rins tänder avbildas som skarpa för att avge Rins attityd gentemot hans tidigare lagkamrater Haruka, Makoto och Nagisa. Om du kommer ihåg under serien hade Rin åkt till Australien för att bli starkare och snabbare i simning. Men ett par år senare trots att han satsade så mycket medan han i Australien fortfarande inte kunde slå Haruka.

Det här är förmodligen den mest exakta tiden att säga när Rin blev mer aggressiv och seriös. Jag tror att hans skarpa tänder antar att berätta för tittaren att han är seriös och avger sin mer aggressiva personlighet och personlighet.

Detta är dock bara mitt intryck. Jag tror faktiskt inte att de gjorde hans tänder skarpa för ett verkligt syfte snarare än att visa hans förändring från när han var barn till när han förlorade och bestämde att han hade, hade nog att förlora för Haruka.

Jag personligen tror bara att det ska representera att Rin är hajen till Harus delfin. De är yin och yang, det är bara en metafor.