Anonim

iPad Pro - Din nästa dator är inte en dator - Apple

I det sjätte avsnittet av Mekakucity Actors fanns det en scen där Takane regisserades av, antagligen, hennes egen röst för att fly från staden, som föll samman. Nu var det ett liknande scenario i låten som avsnittet baserades på med samma titel i Kagerou-projektet, vilket var vad hela anime bygger på.

Jag är inte säker på att jag förstår vad syftet med detta är. För att det inte verkar vara riktigt. Staden hon bor i faller inte bokstavligen ihop, tror jag inte. Annars skulle alla andra ha dött. Så det måste vara symboliskt för något. Saknar jag något här? Vad är syftet med låten och scenen i just det avsnittet?

3
  • För vad det är värt förväntar jag mig att detta kommer att förklaras i åtminstone a liten mer detaljer senare i serien.
  • Tja, jag trodde att själva Kagerou-projektet slutade och var nyfiken på om det var något jag saknade. För att jag inte fick någon förklaring från själva låtarna. Såvida det inte finns mer historierelaterade saker från manga / ln / anime som inte finns i låtarna.
  • Sångserien är över, ja, men manga / LNs / anime expanderar mycket på låtarna. (De måste typ ... om de 22 låtarna verkligen var allt som fanns i serien, skulle du inte ha material för 5+ ljusromaner.)

Staden som går sönder är inte "symbolisk" för någonting. Berättelseförutsättningen var att eftersom hon artificiellt fördes in i Haze blev hon kretsad med Hibiya och Hiyori's Haze på samma sätt som Haruka / Konoha gjorde. Därav raden från låten "Rioting people, a sobbing girl " som åtföljs av bilden av de klassiska blå och rosa fläckarna som normalt representerar Hibiya och Hiyori.

Staden som föll ihop var slutet på slingan som hon hade gått in under och eftersom hon konstgjort fastnade i deras slinga skulle hon inte gå in i den andra slingan på samma sätt som repetition som Hibiya skulle göra. Det sägs i låten Kagerou Days "Med det, som ett cricket s ljud som störs, mörker sommarens ljusblå bort " Hibiya går i princip bara ut och vaknar med föregående dags upprepning.

Eftersom Hibiya följde normerna för att normalt komma in i Haze, anpassades slingan för honom. Takane / Ene måste gå igenom dagen och när staden faller ihop vaknar hon nästa dag i samma situation på samma plats som dagen innan för att fortsätta slingan. Den sönderfallande staden var förstörelsen av den specifika slingan som skulle bära in i nästa slinga när den byggdes om från början.

Anledningen till att detta inte visades upprepade gånger är att hon lämnade Haze innan slingan slutade helt, och genom vilken hon gick in i datorn och sedan fortsätter historien in i Enes Cyber ​​Journey (Ene no Dennou Kikou).