Anonim

Zach Werenski vet inte vad som just hände i den vilda tredje perioden | BLÅ JACKOR-CANUCKS POSTGAME

I Återuppringning slutsats till Framtida dagbok, vi ser 3rd iteration av Yuno som lever ett normalt liv i 3rd verkligheten efter händelsen orsakad av den ursprungliga Yuno och 2nd Yuki räddade sin familjs framtid. Hon minns inte Yuki alls i den här världen, även om hon vet att hon saknar några mycket viktiga minnen.

Detta är nästan identiskt med det tillstånd Yuki befinner sig i medan han är instängd i den "ideala" värld som skapades för honom av den ursprungliga Yuno. Men medvetet tog hon sig bort från den falska världen, så det är vettigt att Yuki inte ens kan komma ihåg hennes namn.

Så vad hände med den tredje iterationen av Yuki som innebar 3rd Yuno kunde inte komma ihåg honom? Han ses inte alls i det sista avsnittet, så jag är förvirrad över vad som hände i det avseendet. 1st Yuno skulle inte ha haft en anledning att döda honom eftersom hon ville "försöka igen" i den tidslinjen, och Yuki skulle naturligtvis inte vilja döda sitt eget jag.

Finns det en förklaring till vad som hände med 3rd tidslinjens Yuki?
Och om han fortfarande existerade i den iterationen, varför kan inte motsvarande Yuno komma ihåg hans identitet alls?

I avsnitt 26 från cirka 17:25 visas tredje världen och hela dagbokshållaren en efter en. Alla lever ett lyckligt liv. Kl. 19.50 visas Yuno med sin vän i någon restaurang och hon ser Yukiteru ute med sin familj och flickan Moe Wakaba. Han är det tredje universumet Yuki. Med tanke på dessa klipp är Yuki nöjd med sin familj och Moe Wakaba.

Här är YouTube-videon.

Den tredje iterationen av Yuki och Yuno hade aldrig träffats för att hon först närmade sig honom efter att hon hade dödat sina föräldrar och letade efter någon att hålla fast vid. Eftersom det aldrig hände hade hon inte känslor för honom som det första universum Yuno. Den enda anledningen till att hon hade minnen var på grund av att MurMur matade sina meddelanden inifrån buret.

Jag trodde att hon sa att hon äntligen fick modet att prata med Yuki när de hade den undersökningen, vilket antyder att hon hade känslor för honom före den händelsen. Jag förstår inte varför hon fortfarande inte skulle hamna med Yuki i den tredje iterationen.

1
  • 1 Välkommen till Anime & Manga. Kan du ge källan där hon sa det?