Anonim

《全员 加速 中》 第二 季 第 2 期 20160506: 加速 队员 深陷 “食 人” 部落 杜海涛 沈 梦 辰 大 秀 恩爱 恩爱 Kör för tid S02 EP.2 【湖南 卫视 官方 版 1080p】

Från och med avsnitt 8 av Koufuku Graffiti, har det skett minst ett skott per avsnitt där Ryous nere granne kort visas (vanligtvis står på sin balkong och viker kläder eller något).

Kommer hon någonsin att presenteras som en karaktär, eller är hon mer bara ett löpande skämt?

2
  • kan hända i det sista avsnittet men även om det inte händer kan det ändå hända under en senare säsong. Maya Matsumoto i Wokring !! hade bara en talande roll i slutet av båda säsongerna och bara ordentligt infört i slutet av säsong 2. kunde vara densamma här
  • Inte förrän Ryou går på gymnasiet ~ Hennes namn är Yuki Uchiki.

Som nämnts av krazer i kommentaren är hon Yuki Uchiki. Hon introduceras äntligen i avsnitt 10 Chewy, Melty. (Japansk titel: Hamohamo, Michichi.) när Kirin avlyssnade sitt telefonsamtal och av misstag föll (och landade säkert) på sin veranda.

I anime hände avsnitt 10 runt januari (som nästa avsnitt hände i februari och föregående avsnitt hände på nyårsafton). Vid den här tiden var Yuki en examenstuderande, medan Ryou och Kirin förberedde sig för sin gymnasietillträdesprov i mars. Enligt hennes wiki-sida på nicovideo ska hon arbeta som bibliotekarie vid samma gymnasium där Ryou och Kirin går.

2
  • Jag vet inte om mangan är densamma, eftersom jag inte har läst den.
  • 2 Du borde, det är utsökt.