Anonim

Förklaring av Kevin O'Leary Chevaliers du Tastevin

På allvar ser de bara ut som deras ägare. Till exempel pratade Robin med Zoro genom en i Dressrosa, och till och med snigeln hade ett ärr på vänster öga. Det är bara konstigt. Vi såg till och med Kaidou prata med Scratchmen Apoo, och vi vet för att snigeln hade hängslen. Trafalgar Law kontaktade Donflamingo genom en också, och den här hade en hatt precis som hans. Låt oss inte glömma att Doflamingo själv hade en för sig själv i Vergos ficka, som också hade rosa solglasögon.

En lång tid kom jag till hypotesen (för att jag bara läste mangan) att med Den Den Mushi hör du inte den verkliga killens röst, utan snarare kan snigeln imitera det perfekt för dig med sina ansiktsuttryck så att det är som en skådespelare, med ansikte och röst. Har jag rätt?

Nu börjar jag tro att min hypotes var fel på grund av denna likhetssak.

2
  • Jag tror att det bara är att visa vem som är på andra sidan och pratar
  • @mirroroftruth Självklart men detta är bara irrationellt. Även i ett stycke försöker Oda alltid få saker att se logiska ut. Tandställning? Och ett ärr på vänster öga? Som vad är anledningen till det?

+50

Om du tittar på anime vet du att de bara ändrar utseende när de är "online". Det vill säga, om jag till exempel pratar med Zoro, kommer Den Den Mushi att se ut precis som när han pratar; kopiera hans ansiktsuttryck också.

Från den här länken:

Bokstavlig betydelse: Electric Transmission Bug

De används för radiokommunikation

De har förmågan att kommunicera med varandra telepatiskt genom radiovågor. Folket i One Piece-världen utnyttjar denna förmåga genom att fästa knappar och mottagare på dem. Enligt Franky är denna process ganska enkel

Så här fungerar de

Den Den Mushi kommer att efterlikna personens tal och visa sina känslor samt ta på sig personens särskiljande fysiska egenskaper i andra änden. Till exempel när någon skriker, kommer snigeln också att skrika. De verkar också kunna ändra ögonfärg och även om de tappade några tänder (t.ex. Caesar pratade över Laws Den Den Mushi) när någon pratar igenom.

Du kan läsa wiki själv, det verkar inte finnas någon logisk förklaring till hur de förvandlas så mycket. Jag försökte titta igenom SBS men kunde inte hitta något användbart. Så just nu måste det förbli ett mysterium.

När en person ringer eller talar genom en Den Den Mushi, kommer Den Den Mushi att efterlikna personens tal och visa sina känslor samt ta på sig personens särskiljande fysiska egenskaper i andra änden. Med andra ord ser de inte ut som ägaren utan snarare den som ringer och återgår sedan till det normala när samtalet har avslutats. Tänk på det som att lägga till en bild i dina kontakter för att veta vem som ringer.

4
  • referenser för denna information, tack
  • Det kräver viss avstängning av misstro, det är trots allt en manga. Den information som jag bokstavligen kopierade och klistrade in från wiki: de hänvisar till: One Piece Blue: Grand Data File, klassificering av Den Den Mushi, One Piece Manga och Anime - Vol. 75 Kapitel 746 (s. 14) och många fler. Jag tänker inte att det fanns någon omfattande förklaring av hur den den mushi fungerar i mangan, men jag kan ha fel.
  • Men jag vill veta, om så är fallet, hur kan det få hängslen och ögonärr? För att inte tala om tillbehör som solglasögon eller hattar. Jag minns mycket väl att vi har sett sovande deden mushi som fortfarande ser ut som deras ägare,
  • Den första meningen verkar vara en direkt kopieringspasta från onepiece.wikia.com/wiki/Den_Den_Mushi#About. Vänligen ange källan eller på annat sätt, det kan betraktas som plagiering och tas bort.