Anonim

11 MIN DANKHUND MEMES

Efter att Mugiwara-besättningen nådde Sabaody-skärgården bestämde de sig för att ta en "paus" i två år.

Men innan denna paus, hur många månader eller år tog det för dem att nå skärgården? Hur lång tid tog det efter att Luffy släpptes från tunnan?

Enligt denna världstidslinje och den här andra är vi totalt mellan 2 och 3 år. I det första kapitlet var Luffy 17, nu är han 19.

Pausen tog två år, men innan det har vi några månader av Morgan (först antagonist) sedan kapten Kuro, Don Krieg, Arlong, etc.

2
  • Så det är mer eller mindre 2 år och ett par månader från början till nuförtiden?!
  • 1 Jag skulle säga mer än ett bokstavligt par. Men ja, inte mer än tre år. :)

När de når den röda linjen, halvvägs på Grand Line, firar besättningen och kommenterar vilket år det hade varit. Detta är strax före Sabaody skärgårdsbåge. Så med två års paus är det totalt drygt 3 år.

Den här informationen är från mangan, inte säker på om de nämnde det i då anime.

1
  • Hur många månader / år före pausen?

Enligt den bästa One Piece-tidslinjen jag har sett hittills tog det Luffy och hans besättning ungefär 70 dagar, ge eller ta ungefär 20 dagar, från den tid han lämnade sitt fat till den tid han kom till Sabaody skärgård.

Avsnitt 286.

När Duval avslöjade sig och hade ett nag mot Sanji var alla förvirrade över vem han är. Sanji visste inte det. Nami sa sedan Kanske är det någon från restaurangen . Sanji svarade: Det var för 3 år sedan.

Kan det redan vara tre år sedan Sanji gick med i besättningen? Detta är precis innan de anländer till Sabaody skärgård.

Ny bidragsgivare Tung Nguyen Ngoc är en ny bidragsgivare till denna webbplats. Var noga med att be om förtydligande, kommentera och svara. Kolla in vår uppförandekod.