Anonim

anime barnmisshandel ... Klar rätt! (ft. Kakashi Naruto, Doflamingo One Piece, Dororo, Endeavour MHA)

I slutet av anime växer Dororo upp och blir en vacker flicka, och hon springer till Hyakkimaru, eller hur?

Han står också i ett fält. Vilket betyder, möts Dororo och Hyakkimaru igen?

1
  • Om jag inte tar fel såg Hyakkimaru också lite äldre ut. Detta kan vara ett argument för varför den här scenen inte bara återspeglar Dororos önskan att vara tillsammans med honom igen, utan ett faktum som faktiskt kommer att hända eftersom hon inte skulle ha känt hans äldre utseende om hon inte skulle ha träffat honom.

Jag är ingen expert men enligt vad jag ser tror jag att de gör det, men inte i det fallet. Dororo sa att hon skulle ta tillbaka pengarna om några dagar, de tre männen verkade inte vara på bron men såg Dororo springa över dem. Hyakkimaru hittades i slutet med ett leende. Jag antar att det blir resa och de träffas igen i en ny tid. Bron kan representera resan och fältet kan representera det guld som Dororo kommer att få. Hyakkimaru träffade henne där. Glöm inte mor till Hyakkimaru uttalade barn som skulle vara vid hans sida för alltid. Så om jag inte möts är jag säker på att de kommer att träffas i framtiden. Om det nu ska vara dem som möts är det en förskådning att Dororo naturligtvis blir kvinna, och hela tiden hon gör är hon precis där med Hyakkimaru.

Jag tror att de kan träffas någonstans i framtiden. När det gäller bron tror jag att det betyder resan framför dem medan de upptäcker deras egna vägar - med Dororo som hjälper männen att använda pengarna och Hyakkimaru hittar en väg som inte innebär mord eftersom han har dödat så många för att återfå sin kropp . Fältet representerar antagligen inte det guld som Dororo använde, utan snarare Hyakkimarus väg - där han hjälpte människor med hungersnöd etc. genom att använda risfrön som Mio tog från samurajen och ville plantera dem med föräldralösa innan de dödades och sa att när det växte såg det ut som ett guldhav. Det betyder att han har hittat ett sätt att hjälpa utan att döda och också gjort Mios dröm till verklighet

Jag är säker på att de inte delade. Som Biwamaru sa har de fortfarande så mycket större än vad de har upplevt TILLSAMMA framför sig. Guldfältet representerade antagligen inte bara Dororos pengar, men om du kommer ihåg Mio, kvinnan som röst tröstade Hyakkimaru, tillsammans med barnen hon matade, önskade hon och de sitt eget fält så KANSKT Hyakkimaru och Dororo uppfyllde den önskan i deras frånvaro.

Alla saker åt sidan, jag älskar den här anime, def i min topp 3.