Anonim

Nightcore AMV - Die in a Fire

Hittills är mitt intryck av Saitama att han håller tillbaka sin makt.

Även när den "starkaste" främlingen i universum attackerade honom, avslutade han honom lätt med NORMALA slag. Han har inte släppt loss sin fulla kraft och jag skulle vilja veta varför.

2
  • Varför skulle han göra om normala slag räcker? Hur skulle du ens säga det? Det är ett slag åt båda hållen. Bortsett från det är det också en plot-enhet för att hålla folk att titta på förstås.
  • Han har inte hittat några motståndare som är värda det.

Saitama vill hitta en motståndare som är värd sin makt.

Han bekämpar ofta fiender och dödar dem med ett slag, därav namnet. Han har funnit att lanseringen av en fullstans dödar nästan allt han står inför. Det finns ingen utmaning i det.

Så ja, han drar sina slag. Det kommer att finnas flera gånger där han lätt kan förstöra sin motståndare, men "försöker" inte förrän den har visat sig vara stark nog.

Han är en hjälte för skojs skull. Inte för att rädda människor utan för att njuta av spänningen och vara sig själv.

Jag har undvikit spoilers så bra jag kan, särskilt eftersom jag inte är säker på hur långt du är.

7
  • 2 kom ihåg att du kan dölja spoilers med >! om de är relevanta för svaret
  • Han nämnde den "starkaste främlingen" så jag antar att han är klar med anime. Jag tror dock inte att jag gjorde några spoilers. Missade jag något? Redigera gärna för mig!
  • jag har inte sett det själv så jag skulle inte veta men bara genom att läsa sista raden trodde jag att jag bara skulle påminna dig om spoilerblockets existens en gång om du inte visste om det
  • Ah. Jag uppskattar nämnandet. Jag sa att jag inte tror att det ska vara en spoiler och att jag inte ens vill inkludera möjliga spoilers. Och de borde inte vara nödvändiga eftersom det mesta av informationen framgår av det första avsnittet. Tack för att du tittade ut!
  • 1 Också för att hans normala slag kan dela berg och molnen bakom dem. Om han bara slumpmässigt använder sig av maxeffektstansar på varje fiende kommer det inte att finnas mycket jord kvar.