Anonim

Topp 15 starkaste namnlösa djävulens frukter i ett stycke

I Wholecake Island-bågen kunde Reiju suga ut gift från Luffys kropp. Hurså? Var inte Impel Down's Magellan den som åt Poison-Poison-frukten? Så vad är Reijus krafter?

5
  • Det är en av frågorna om Germa-karaktärerna. Vi vet att deras krafter inte kommer från djävulens frukter utan från experiment och teknik, även om det är möjligt att hon kan ha en frukt eftersom vi inte har sett henne i högt vatten för att veta om det påverkar henne. I nästa nummer förväntar jag mig att se fler stridspaneler från Germa-karaktärerna och kanske kan jag svara då.
  • kolla här, om giftrosa
  • @kaz - Jag sa just att vi vet att Magellan är den som åt giften
  • Det betyder inte någonting, så vad han åt giftfrukten. Det finns massor av möjligheter att hon har en negationsfrukt, en helfrukt, en dräneringsfrukt eller någon annan fruktkraft som låt oss få absorbera delar av någon annan. Allt detta kan associeras med frukt
  • @mirroroftruth - lägg upp ett svar för att acceptera det

Hittills (mangakapitel 883) vet vi inte om djävulens frukt som Reiju åt, men som beskrivs i ett stycke wika

Möjligen till följd av hennes genetiska förbättringar, använder Reiju betydande giftbaserade krafter, vilket fick henne epitet av "Poison Pink." Hon kan suga gift ur människor via mun till mun och inta det, samtidigt som hon har uppvisat enorm immunitet mot mest virulenta gifter, såsom extremt dödliga doser av giftet från en pansrad stenfisk, som visas när hon räddade Luffy.

Och

Reiju kan också utsöndra gift från hennes kropp och kombinera det med fysiska attacker.

Det kan vara anledningen till att Reiju kunde suga ut gift från Luffys kropp och inte hade någon effekt på hennes kropp.

1
  • 3 Enligt One Piece Magazine åt Reiju en Devil Fruit. Vi vet helt enkelt ännu inte om hennes förmåga att suga ut gift är möjlig tack vare det eller hennes genetiska experiment.