Anonim

En trosstyrd strategi för att hjälpa hemlösa

I jägare X jägare avsnitt 83, när Netero fick "order" från en av världsledarna att utrota myrorna, fanns det insekter som rörde sig på fönstret mot ledaren liksom den bredvid Netero medan de pratade. Eftersom dessa insekter fick betydande "skärmtid" trodde jag att de betecknade något som jag inte hade fått reda på ännu.

Först trodde jag att de kunde vara anslutna till Ponzu (men insekterna såg inte ut som bin), Ponzus bin hade redan gjort sitt jobb hur som helst och varför skulle man flyga för att möta en förmodligen 'Muggle' president ändå? Jag har sökt lite online redan men kunde inte hitta någonting. Finns det något här direkt relaterat till berättelsen eller är det bara en metafor / symbolisk sak angående hur jägarna skulle konfrontera insekter?

2
  • Insekten på föreningens kille fönstret slås av, eller hur? Jag tolkade sorta att eftersom föreningen inte bryr sig om insektsliv & Netero gör det. Kan också vara en förskuggning av saker som Netero sa senare i bågen, om hans svängande åsikter. Jag tror inte det finns ett tydligt svar på den här frågan. Det är en subjektiv tolkning
  • @MackenzieMcClane Ja, med tanke på hur killen försökte krossa insekten ser det ut som det symboliserar ledarnas förakt för myrorna och avsikt att utrota dem helt. Netero var likgiltig (eller omedveten om det). Undrar vad det där betyder att.