Anonim

Ultra Instinct Mystic | Mitt mål är en ultimat form som ingen någonsin har sett förut!

jag vet det tydligen det finns ingen information om detta i Dragon Ball Super-serien.

Men eftersom ny information ständigt dyker upp i manga, tidningar etc. Innan serien ibland är det därför jag frågar.

Mer information om detta, enligt Dragon Ball Wikia på Super Saiyan Ros

Denna form är en motsvarighet till Super Saiyan Blue och har en annan hårfärg på grund av att användaren redan har status som gud innan den överträffade Super Saiyan Gud

Så om Goku skulle förvandla en förstörelsegud som när han erbjöds en gång (eller Vegeta) eller om Trunks skulle bli en Kaioshin som när han var en Kaioshin-lärling, skulle de inte förvandlas till Super Saiyan Ros när de försökte förvandlas till supersaiyan-gud Super saiyan?

12
  • Ärligt talat verkar det bara vara den alternativa universumsversionen av SSGSS.
  • Det var vad jag också undrade om det har en del med de vanliga saiyan-omvandlingarna
  • Svart är starkare. Detta är givet. Han kommer uppenbarligen från något starkare ondt universum. Men allt är färgbytt - tydligen utom Svart själv. Detta inkluderar hans universums Supreme Kai.
  • Jag förstår inte de frågor som kommer upp timmar efter att ett avsnitt / kapitel i en serie kommer ut. Om inte författaren är en flitig bidragsgivare till anime.stackexchange, föreslår jag att du bara vänta och se
  • @Pablo Min poäng var att detta mer sannolikt skulle utlösa någon form av debatt istället för att generera svar som stöds av fakta. Därför tror jag att det skulle vara mer lämpligt som en forumtråd än som ett inlägg på den här webbplatsen.

Jag tror inte att de skulle kunna uppnå det eftersom jag tror att det delvis är kopplat till att han är samma typ av ras som Gowasu (som i åtanke)

2
  • Det är ett rättvist uttalande. Men öh. Någon aning vilken ras Gowasu egentligen är? Jag känner att detta kommer att förvandlas till en annan av dessa "Freezas race" och "Recoome's race" saker igen.
  • 2 @KazRodgers Gowasu är en Shinjin som wiki kallar det, och alla Kais (vår egen norra Kai kallad King Kai, till Shin den högsta Kai och hans skötare Kibito) är också. Det roliga är att de är födda från frukten av ett speciellt och specifikt träd, och de högsta kaisarna och de som Gowasu, Shin och Zamasu är speciella gyllene frukter som är starkare och har betydligt längre livslängd (75 000 år för de som King Kai och Kibito mot 5 miljoner för Shin, Zamasu och Gowasu) dragonball.wikia.com/wiki/Shinjin

Super Saiyan Rose är Goku Blacks version av den vanliga Super Saiyan som överträffade kraften i Super Saiyan Gud och utvecklades naturligt till SSGSS / En annan färgad Super Saiyan Blue på grund av hans status som en verklig gud med naturlig gud ki. SSGSS är blå för Goku och Vegeta eftersom de inte är egentliga gudar bara dödliga med gudfruktiga ki.

Denna omvandling har något att göra med att Zamasu är inne i Goku.

Exempel:

I DBGT tog Baby Vegetas kropp och förvandlades till super saiyan och Baby Vegetas hår var vitt. För vad jag vet kommer Goku och Vegeta inte att få denna transformation eftersom Zamasu är en "världskunggud" från Universum 10 och Zamasu som en gud som är inne i goku gjorde en muterad transformation som Baby i DBGT

Lyssna inte på någon annan utom Zamasu, det har att göra med det faktum att Super Saiyan Rose är Goku Blacks version av den vanliga Super Saiyan som överträffade kraften i Super Saiyan Gud och utvecklades naturligt till SSGSS / En annorlunda färgad Super Saiyan Blue på grund av till sin status som en faktisk gud med naturlig gud ki. SSGSS är blått för Goku och Vegeta eftersom de inte är faktiska gudar bara dödliga med gudfruktigt ki.

1
  • 1 Har du några referenser / källor som stöder ditt svar?