Anonim

REDIRECT OCH PATRON SHOUT OUTS! One Piece: säsong 14 avsnitt 512, 513, 514, 515 och 516 Reaction

Vad jag undrar är ... är det möjligt att veta vilken djävulsk frukt en djävulens frukt har innan en karaktär äter den? Får inte djävulens fruktätare ta reda på vad deras djävulska fruktkrafter är genom att uppleva makterna från första hand.

Jag frågar detta för hur i hela världen skulle Brook veta att han åt den återupplivande frukten om han inte har dött ännu? (Som referens, i ett ögonblick tillbaka innan han blev ett skelett, frågar besättningsmedlemmarna honom hur hans återupplivande djävulsk frukt fungerar, som han svarar "Jag är inte helt säker, jag har inte dött ännu, så jag skulle inte veta. "-Jag parafraserar förstås)

2
  • Jag tror att Shanks visste vad Luffy's Devil Fruit skulle göra innan han åt det. det var åtminstone intrycket jag fick
  • Möjlig duplikat: anime.stackexchange.com/q/5919/6345

Från manga / anime vet vi inte hur Brooke lärde sig vilken djävulsk frukt han hade ätit, men vi kan säkert spekulera i olika möjliga scenarier.

Som svaret i den möjliga duplikaten säger finns det en "Devil Fruit Encyclopedia" som listar namnen och förmågorna på de kända djävulens frukter (encyklopedin är inte komplett). Vissa djävulens frukter kommer med illustrationer. Så här kunde Blackbeard identifiera Yami Yami no Mi-frukten och stjäla den från sin nakama Thatch.

Det är möjligt att posten för Brooks Yomi Yomi no Mi-frukt illustrerades och därför visste han vad frukten var innan han åt den. Observera dock att denna frukt är ganska märklig eftersom den inte ger några förmågor medan användaren fortfarande lever. Även om detta är spekulation, kan det här vara ENDAST frukt med den egenskapen. Därför, även om det inte fanns några illustrationer, kunde man ha identifierat hans frukt med den förmåga den kom med, eller bristen på dem.

REDIGERA: (Efter Kaines kommentar)

I kapitel 676, när salamendern Slime dör och förvandlas till gas, återinförs krafterna hos den konstgjorda djävulens frukt som han ätit i ett närliggande äpple. Det betyder att om en djävulsk fruktanvändare dör nära en annan frukt och att frukten förändrar form, kan man veta vilken typ av djävulsk frukt den är baserad på den avlidne användarens krafter.

4
  • 1 Jag är ganska säker på att existensen av en sådan bok är kanon. Sanji läste det också. Det är där han lärde sig om sin favorit Pervert Pervert Fruit (fin osynlighetsfrukt). I alla fall betyder fruktens uppståndelseprocess (att flytta till en annan vanlig frukt när en användare dör) att människor som hittar frukten kan känna fruktens krafter eftersom de vet vem som dog i närheten av frukten.
  • @kaine Jag sa aldrig att Devil Fruit Encyclopedia inte var kanon. Och ja, din andra punkt är korrekt, det är ett annat möjligt sätt att känna till en frukts förmåga innan någon äter den.
  • 1 Ah, läser igen det ser jag att jag har läst det fel. Du menade att han visste att boken bekräftades; inte att en sådan bok var obekräftad. Förlåt.
  • Detta skulle förklara hur de visste vilken frukt som var Ace's Mero Mero no Mi-frukt efter att han dog, och sedan använda den som bete i colosseumet.

Jag tror att Brook inte visste om djävulens frukt och dess krafter. Han åt det och blev förvånad över några uppenbara förändringar, så han accepterade sitt öde som hammaren. (Det gick inte att simma utan någon uppenbar kraftförstärkning)

När han väl var död återvände hans själ till den här världen från underjorden och det var då han insåg sin djävulens förmågor. Så han återvände tillbaka till sin kropp men han kunde inte hitta den och hans kropp förvandlades till skelett.