Anonim

Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Vakna ga Nai Bärbar ga Tsuzuku Delvis Eng Patch Intro

I anime Zettai Karen Children: The Unlimited - Hyoubu Kyousuke, Andy Hinomiya är en esper som förnekar kraften hos alla andra espers. Yuugiri kan inte läsa hans tankar, Kyousuke kan inte hypnotisera honom, telekinetiska attacker är ineffektiva mot honom. Så hur är det möjligt för Kyousuke att teleportera honom i avsnitt 3? De går bort och han knäpper fingrarna och hela gruppen teleporterar iväg. Är det så att Andy verkligen inte är helt immun mot ESP? Eller är teleporteringen en bieffekt av en ESP-effekt så att den inte förnekas?

För att klargöra biverkningen kan You Fujiuras ESP påverka ljudvågor, även om ESP i sig kan negeras av Andy, det faktiska ljudet som ESP skapar (eller dödar) kan höras av Andy (avsnitt 2).

5
  • Jag har inte sett serien, därav följande fråga. Är esper-krafterna ständigt på eller måste de sättas på?
  • @ChetterHummin Aktiva krafter är inte alltid på, men Andys förnekade kraft verkar vara latent, eftersom det får espers runt honom att känna sig sjuk när han kommer för nära dem, och tills det förklarades för honom att han hade en ESP-förnekande makt, han visste inte ens att han hade det.
  • Finns det en avståndsbegränsning för denna förnekande förmåga att arbeta?
  • @ChetterHummin Vet inte många detaljer om det. Det verkar så för att när Andy kom nära andra espers kände de sig sjuka, men Kyousuke var bredvid honom när de alla teleporterades. Showen är fortfarande ganska ny, jag trodde antingen att jag saknade något eller att den här frågan bara måste vänta tills säsongen är över.
  • @ChetterHummin ja det finns verkligen också en områdesgräns för hans förmåga (som ökar om han stressar / blir arg) men som terra samson sa i sitt svar nedan fick han verkligen sin negatoramulett i avsnitt 2. som han tvingas alltid hålla på honom

Andy har den begränsare han fick i avsnitt 2. Så länge den är aktiv, kan esp-krafter användas runt honom, till exempel när han teleporterades direkt efter att han fick den.

Det beror på att Andys begränsare var på när Hyoubu teleporterade honom i avsnitt 3. När hans begränsare är på är Andys kraft begränsad. Titta här:

Faktum är att Andys makt också kan upphäva teleporteringskraften. Som vi såg i avsnitt 5 bad Magi Andy att sätta på sin begränsare så att han kunde teleportera honom.

Här är också Andys begränsare när den är på.