Anonim

Kingdom Hearts Action AMV / GMV - Ricochet

Jag letar efter titeln på en anime som jag har sett för flera år sedan (jag tycker att anime borde vara från 5 till 10 år sedan). Jag kommer inte ihåg mycket om det, bara några scener från de första episoderna. Jag tror att det var några korta anime-serier (12 till 26 avsnitt).

Jag kommer ihåg att huvudpersonen fick sin kraft från något som en blå klump som lindades runt armen (så att det på något sätt ser ut som Chads arm från Bleach).

Det fanns också andra människor som fick makter (eller vapen jag inte kommer ihåg) på ett liknande sätt. Jag minns särskilt en slagsmål med en ond kille i en park som försökte döda slumpmässiga människor där.

Historien skapades mer eller mindre i nuet.

Du kanske letar efter Ayakashi (2007, 12 avsnitt).

Anpassad från det övermänskliga slaget action visuella roman spelet Ayakashi för vuxna 2005. Ayakashi är en parasitlivskraft som ger supermakter till sin värd och tar i gengäld värdens hela livskraft. Kusaka Yuu är en student som förlorade sin vilja att leva efter en kär barndomsväns död fram till den dag en mystisk tjej som heter Yoake Eimu dyker upp. Från det ögonblicket skulle hans liv aldrig bli detsamma igen. Jakten av Ayakashi och deras värdar vaknar makten inom Yuu och en oändlig strid börjar.

Yuu KUSAKA i sitt OP-läge.

I avsnitt 2 dödade en ond kille många slumpmässiga människor i en park och skadade Yuus klasskamrat för att provocera honom och väcka hans krafter. Han blev helt pwned av den upprörda huvudpersonen.

1
  • Du är välkommen :) och bra detaljer i frågan som gjorde att jag kunde få det rätt med lite ansträngning.