Anonim

SEGEL - UTVECKLING (inofficiell video)

I den andra kampen med den kvinnliga Titan, i slutet, får Erens Titan några orange linjer och eld. Vad är det där? Är det någon speciell kraft som är speciell för hans Titan precis som den kvinnliga Titan kan härda en del av hennes kropp när hon slåss?

4
  • Kan du ange avsnitt och timing? Om jag minns rätt används något liknande ofta för episka ögonblick av Eren titan form slagsmål. Detta verkar inte vara någon speciell förmåga eller egendom, bara ett visuellt konsttrick att visa, jag vet inte, Erens kampvilja och hans styrka? Samma användes flera gånger när Eren omvandlades till titan för första gången under andra väggbrott.
  • I slutet av avsnitt 25. Jag uppdaterade inlägget med en skärmupptagning
  • Han är särskilt rasande och det finns andra stridsstunder när han inte har dessa ränder
  • Det här är bara anime saker, han kommer bara att skicka post.

Jag tror att det är värme från den extrema förnyelse han genomgår. Normala Titaner avger ånga från sår när de läker; det är vettigt att accelererad läkning kan avge mer värme till glödande punkt. (Ur kemisk / biologisk synvinkel kan detta ses som slöseri med kemisk energi, men vi pratar om en person som kan kalla en blixt genom att bita i handen och på något sätt använda den för att växa en kropp på femton meter runt sig själv! )

Det är den grundläggande titanmakten som släpps ut från hans kropp eftersom han inte är i risfamiljen, han kan inte styra det rätt så det här är vad som hände när han använde all sin rak som var all den kraft han hade kvar

Jag håller med DaniellYancey i det faktum att det beror på den extrema förnyelse han genomgår. Förlusten av vänster arm och höger vänster också med att han blev knivhuggen genom buken när han stansades rakt genom buken. Jag skulle också föreslå idén att på grund av hans extrema ilska mot Annie, kanske detta också ingick i slutsatsen?

Kom ihåg när Reiner ramlade en av portarna, det genererade mycket kroppsenergi, varför han andades ut ånga som vanliga människor skulle göra i samma situation men bara synlig i ett kallare klimat. Samma sak med den kolossala titan, det kräver en konstant mängd energi som förklarar de stora mängderna ånga och den korta transformationstiden.