Anonim

LARP: Gå med i motståndet!

Jag tror att anime var på 90-talet. Konstverk liknade YuYu Hakusho. Action / Kampsport anime. En sak som jag minns mest om öppningstemat var att det var en del där vinden blåste förbi honom och han försvann in i som en ninja.

Huvudpersonen är roliga killar som spelar för mycket. Han är en stor kämpe, rör sig som vinden och i början av anime skyddar han de här tjejerna från en grupp ligister. Han hade också en vän som hjälpte honom och flickan att fly från en dålig kille.

Hans vän använder fjädrar som vapen. Enligt vad jag kan komma ihåg hade han röda, blå och svarta fjädrar som han använde. Några fjädrar som han kastade kunde vända som bumeranger. Så småningom när huvudpersonen flyr med flickan (tror jag), kämpar hans vän till dess slut och blir dödad.

Mördaren har denna förmåga där han kan kopiera andras ansikte genom att trycka de människor han dödar ansiktet i marken, häller lite vätska i marken, lägger ansiktet i formen han skapade med den dödes ansikte och han kan kopiera deras ansikte.

Efter att ha dödat huvudpersonens vän går han efter huvudpersonen med ett falskt ansikte som poserar som huvudpersonens vän. Det är allt jag kan komma ihåg.

Det låter som F ma no Kojir

Haku Academy brukade vara en prestigefylld gymnasium och känd för kampsport. Men eftersom dess rivaliserande skola Seishikan har fegat lockat sina överlägsna studenter, skulle Haku minska. För att återhämta sig från situationen, fungerande rektor för Haku ; Himeko H j , skickar Ranko Yagy till byn F ma på jakt efter den berömda F ma ninja-klanen för hjälp. Ledaren för F ma skickade Kojir till Haku , där han möter den ökända Yasha-klanen som kämpar för Seishikan ledd av Musashi Asuka. Kojir s kamrater anländer och återupptar ett helt ninjakrig som började för fem århundraden sedan.

Det finns två tvillingar Kou och Shoryu, som kämpade med fjädrar (vit, blå, röd och svart).

I avsnitt 3 slogs Kou med två killar, Byakko och Shien. Efter att ha besegrat Byakko, innan Kou kunde ge det sista slaget mot Byakko, avbröts han och dödades av Shien. Men innan han dog lyckades han döda Shien med en svart fjäder. Byakko, som överlevde striden, kopierade Kous ansikte genom att trycka ansiktet mot marken, hälla en vätska i hålet och sedan sänka sitt eget ansikte i det. Det här är scenen där Kou kämpade med fjädrarna, och detta är det ögonblick då Byakko använde sin "kopieringsförmåga".

Det finns fyra slags fjädrar:

  • vita fjädrar används för att attackera (de slumpmässigt attackerar fienden som flygande blad) och hjälper till att identifiera fiendens position (bildar något som ett nät runt användaren).
  • blå fjädrar kastas som knivar.
  • röda fjädrar komma tillbaka som boomerangs som sticker fienden i ryggen.
  • svarta fjädrar gömma sig i skuggan av andra fjädrar.

Senare i berättelsen skulle Shoryu se igenom Byakkos förklädnad och slåss med honom för att hämnas sin bror.

Nedan finns bilder av Byakko och Kou.