Anonim

ULTIMATE Low Cooldown Range Type Build! | Naruto till Boruto Shinobi Striker

Nästan alla karaktärer i Naruto-serien, från mindre karaktär till chefsnivåkaraktär, använder denna jutsu (Kawarimi no Jutsu).

Ända sedan jag började titta på serien ville jag veta hur denna teknik fungerar. Det kan se ut som en Ninjutsu 101-teknik i de tidiga delarna av serien, men i många av de allvarliga striderna senare i serien verkar det lura även motståndarna som är välbevandrade i strid. Är denna jutsu baserad på någon verklig teknik?

1
  • Ersättning är i grunden Izanagi utan att offra ditt öga. Jag dödade dig! Nej, du dödade faktiskt en stock!

Enligt detta är det verkligen baserat på en verklig teknik:

Denna teknik är baserad på en verklig ninjakonst, kawarimi. Det var en gammal ninjakonst som kretsade kring felriktning och tidpunkten för delad sekund för en växling mellan en 'kropp' och en plats eller mellan två eller flera kroppar: En teknik som användes av ninja i det forntida Japan, som involverade ninja och allt som misstas för dem, (som en dummy eller en skyltdocka).

Som du nämner används den av alla nivåer av karaktärer, för det är en av de grundläggande teknikerna som lärs ut i akademin.

Nu, för "det verkar lura även motståndarna som är välbevandrade i strid". Detta liknar också det verkliga ordet. Till exempel använder alla boxare i stort sett samma slag, men vissa av dem är mycket bättre än andra, vilket innebär att de också använder dessa slag bättre (starkare, snabbare osv.).

Det är därför en teknik som utförs av en starkare shinobi också skulle ha en starkare effekt, så om motståndarna är nära makten kan de fortfarande använda denna jutsu för att distrahera varandra.

1
  • 1 Det här är anledningen till att behärska grunderna för de flesta discipliner. :)

Förbered en stock eller en skyltdocka och en rökbomb.

Placera dig själv där det finns många gömställen eller föremål som blockerar fiendens syn.

Kasta rökbomben, lämna stocken och börja gömma dig RIKTIGT.