Anonim

Vuxen Naruto Advanced Six Patch Sage Mode i Boruto✔️

Efter att ha sett denna diskussion här, tänker jag hur Edo-tensei nagato hade rinnegan. Nagatos ursprungliga ögon var normala. Han fick rinnegan från madara. Så hans edo tensei-form borde ha haft normala ögon inte rinnegan, om edo tensei ger den ursprungliga själen; för att hans ögon var normala tills madara gav honom sin rinnegan.

Jag tror att när en person tas tillbaka av Edo Tensei, återupplivas den personen från den sista "kontrollpunkten" i sitt liv, när de var som starkast. Även om Nagatos ögon ursprungligen inte var Rinnegan, när han dog hade han det, liksom Itachi hade en full potential Mangekyo Sharingan, ändå blev han blindad före sin död i sista stunden av sin kamp med Sasuke.

Eftersom ingen annan Uchiha återuppstod eller någon annan Rinnegan-användare återupplivades, kan detta vara den enda möjliga slutsatsen du kan dra från dessa shinobi (om du inte räknar med att vara ett tomthål), att du kommer tillbaka från tiden när du hade din fulla styrka. Titta till exempel på Madara: han är i yngre åldrar, inte en gammal farfar som visades i grottan med Obito.

7
  • Men hur skulle då förklara Madaras återupplivande med Rinnegan? Han fick bara ögonen när han var ganska gammal.
  • kinda 'kombination av bästa ålder med bästa färdigheter kanske ?? ... teori
  • eller kanske bara en tillfällighet, för i fyllnadsdelarna (den gamla mannen med solglasögon) och farmor Chiyo återuppstod också i den ålder de dog ... så jag antar att det är slumpmässigt, att någon återupplivas precis som han var före hans / hennes död och andra kommer att återuppstå yngre, men ändå med alla de förmågor som samlades under hans liv
  • Madara återupplivades i sin bästa tid var Kabutos gärningar. Om jag kommer ihåg ordentligt när Kabuto förde Madara till slagfältet nämnde han att han hade en överraskning i väntan på honom och det var hans väckelse i sin bästa tid. Edo Tensei tar tillbaka människor i deras levande tillstånd med Madara som undantag på grund av Kabutos handlingar.
  • detta förklarar fortfarande inte den lilla detalj som jag nämnde tidigare ... glöm inte att Nagatos hår efter Rinne tensei blev grått och han återuppstod med det "gråaktiga" håret, men i Itachis fall, han återuppstod med sin mangekyo och inte blind ... och om jag kommer ihåg bra, uppstod Madara med två ögon, och före sin död har han en ... överallt är det komplicerat med dessa ögon :)) )