Anonim

Pedo Mario

Shenron kan skänka alla önskningar så länge det inte överskrider hans skapares kraft. Hur kan sedan Shenron (jorden) återuppliva människor när Kami inte kunde göra det själv?

Redigera:

4
  • Jag tror inte att du hittar svar från trovärdiga källor. Dragon Ball (och särskilt Dragonball Z) gjorde i stort sett vad de ville. Även om det innebar att böja de fysik- och kraftregler som de har satt för sig själva.
  • Dude, ladda din telefon!
  • Kommer du fortfarande ihåg vilket kapitel och sida är bilderna (i frågan och i ditt svar)?
  • @nhahtdh tyvärr inte, det har gått två år sedan jag läste det. Att läsa igenom mitt svar - jag tror att det faktiskt är felaktigt, så det är borta nu (men det var efter den första bilden)

Ett annat sätt att se på detta är att Kami inte förstod hela Dragon Balls-kraftens omfattning. Du ser Dragon Balls bli starkare efter Kamis, kanske för att de visste hur de fungerar ordentligt medan Kami fortfarande lärde känna sina gränser. Så, kanske Kami kunde återuppliva människor men lämnade det till Dragon Balls eftersom de var svårare att få, och var mer en rättegång för människor; eller, trodde Kami bara, "Shenron kan skänka alla önskemål så länge det inte överskrider hans skapares kraft" eftersom han inte visste hur man skulle göra Shenron mer kraftfull. Så mycket jag kan komma ihåg och kan hitta var det bara Kami som sa detta, så troligtvis var detta bara en teori om honom.

1
  • Problemet med den andra anledningen är att det var Shenron som nämnde gränsen, snarare än Kami som jag ser i min bild ovan
+50

Det teoretiseras att Shenron verkligen har samma kraft som Kami men skillnaden är att Shenron uteslutande beviljar önskningar, så han är mycket effektivare i det avseendet när han använder Kamis makt.