Anonim

MIN STÖRSTA VINN NÅGONSIN !!! - LJUSBLOCKAR !!

I ep31 säger Light att han hade missat sig som anteckningsägare, och därför tappar hon sitt minne. I tidigare eps visades det att Light använde misas anteckning för att behålla sina minnen. Men så snart boken gavs bort, varför tappade han inte sina minnen?

2
  • När Misa säger upp sin anteckningsbok förlorar hon sitt minne och äganderätten överförs till Light (antar jag). Dessutom höll Light alltid ett papper från dödsanteckningen.
  • Detta är faktiskt vettigt. Men vad hände när hans far låg i dödsängen? Fanns det två dödsanteckningar till att börja med? eller tog den tredje shinigami en tillbaka?

Av samma anledning kunde han besegra Yotsuba Kira: När han berör en anteckning som han en gång ägde, återfår / behåller han tillfälligt sina minnen.

Jag hittar inte en referens just nu men en tid efter det första stora klimaxet halvvägs genom mangan, förklarar Light för Ryuk / oss att han håller fysisk kontakt med en anteckning med hjälp av en korsett. Så länge han rör vid en lapp som han en gång ägde (och någon gång ägde han varje sista som blev en del av den mänskliga världen någon gång), håller han tillfälligt sina minnen. Och eftersom det är en gammal trickster Light, tillfälligt råkar det vara flera månader.

Jag kommer att gå igenom mangan igen sent i veckan och hoppas att jag kan hitta cheptern.