Anonim

Nathaniel Rateliff & The Night Sweats - S.O.B. (Officiell musikvideo)

När Shun blev en Karmic-demon insåg han att hans krafter alltid läckte och påverkade världen runt dem och muterade djur som havssniglar till Minoshiros.

Med tanke på att tecknet att ett barn har fått sina krafter är närvaron av en välsignande ande, skulle detta vara en indikation på att deras krafter redan läcker ut vid denna tidpunkt.

Så betyder detta att den välsignade anden bara är en annan mutant? Om så är fallet, vilken varelse var ursprungligen en bas, och slutade de alla se likadana ut?

Välsignade andar är det inte faktiskt en fysisk sak. Snarare är agglomerationen av bisarra fenomen som människorna i showen beskriver som en "välsignande ande" helt enkelt en undermedveten / omedveten manifestation av barnets latenta krafter. Till den oinformerade observatören, det utseende som vad vi kan kalla en "poltergeist" - men som vi vet från berättelsen innebär den verkliga förklaringen inte en separat fysisk varelse som orsakar de konstiga fenomenen.

Jag vet inte varför de hänvisar till det som om det var en fysisk varelse. Kanske är det en fiktion som de vuxna upprätthåller för att hindra barnen från att förstå deras krafters sanna natur och den skada som kraftläckage kan orsaka? (Tänk på att eleverna aldrig lärs ut i skolan hur karma demoner verkligen härröra.)