Anonim

VERKLIG KÄRLEK vs Modern kärlek: Varför det borde betyda något för dig. 5 minuter kan förändra ditt kärleksliv!

Karaktären Sai läser en bok som har saker som

Banden mellan två personer ökar när du ger dem ett smeknamn.

Och

När en kvinna matar dig är det ett tydligt tecken på att hon gillar dig.

Jag vill läsa den här boken om den har en riktig version eller något som ligger nära den.

4
  • om du ofta hänger runt på webbplatser som 9gag finns det inlägg med sådant, så jag tror att det måste finnas en bok från någon som samlat alla dessa och lagt dem i en bok. Försök att söka efter en bok om psykologiska livsskador.
  • Sai läser många böcker. Därför är den typ av information han får om människor och interaktioner inte genom en enda källa (i det här fallet en bok). Och troligtvis är böckerna som visas i serien bara exklusiva Naruto-serier. Och mestadels sammanställningar av allmänna fakta om social interaktion och bindning.
  • @ EroS nnin "Och mest sammanställningar av allmänna fakta om social interaktion och bindning" så då måste Tsunade verkligen tycka om Jiraiya efter att ha matat honom den knä sandwitch som nästan dödade honom
  • @ Memor-X: som jag sa, allmän fakta om social ... Jiraiyas pervy karaktär krävde det slag. Till slut får vi reda på att Tsunade verkligen gillade honom mycket :)

Nej, boken Sai läser är att göra det faktum att han inte vet något om mänskliga känslor mer uttalad. Det är också för att visa det faktum att han tar sin ställning som informationssamlare i spel.Han testar dem på fältet och behandlar att hitta sina känslor som ett uppdrag.

Han läser en manga som Sakura påpekade i avsnitt 72; poängen är att showen Naruto försöker hjälpa människor (och andra manga) att förstå mänskliga känslor. Som att bokstavligen titta på showen / läsa Naruto manga och förstå att showen kommer över att vi alla är olika och lidande och ensamma och vill bli erkända. Varje karaktär antyder olika stereotyper av människor och förstå dem. Det finns böcker som det du letar efter men det finns också en show som heter Naruto - tänk på showen som en livslektion och inte en anime och du lär dig mycket om livet