Anonim

High School DxD Hero! Säsong 4: s detaljer! (Utgivningsdatum)

I gymnasiet DxD "offrar" Issei armen för att få balansbrytaren. Men vad betyder uppoffring här? Han har fortfarande sin arm och han kan fortfarande kontrollera den.

I grund och botten vad som händer är att som du sa, Issei ger sin arm till draken i gengäld får han balansbrytare. armen som han handlade ligger nu under draken, inte längre en demon, det var därför han kunde hålla korset eller det heliga vattnet utan att skadas i striden mellan honom och phoenix. framåt börjar drakmakten att ta över armarna som hindrar honom från att ha sin normala arm och akeno var tvungen att suga ut drakenergin för issei kunde göra vad som helst och inte avslöja att han är en demon.

lång historia kort, han har kontroll över armen men om akeno inte var där skulle hans arm bokstavligen vara drakens arm. Hoppas det hjälper

1
  • Anmärkningsvärt att Ddraig och Issei smälts tills Issei dör. Så för alla effekter är de två essenser i en kropp. (att ta bort det heliga redskapet dödar användaren).

Från vad jag förstod är att hans arm inte längre är mänsklig, den är en av en drake, det är därför akeno suger energin från handen för att ge tillbaka den sin mänskliga form.