Anonim

Djur i speglar roliga reaktioner

https://onepunchman.fandom.com/wiki/Armored_Gorilla

Vi minns alla denna gorilla i säsong 1, som verkar riktigt svag och förlorade mot Genos.


Under säsong 2 ser vi honom slå Marshall Gorilla i ett slag.


Det lät väldigt konstigt för mig. De föregående avsnitten visade Orochis monster mycket starka och behöver S-klasshjältar för att slå dem.

Marshall Gorilla är av samma slag som Supersado tjej. Men Fubuki behövde Tatsumaki hjälp för att slå henne.


Han följdes av Zombieman, en S-klasshjälte, som var orolig för att Marshall Gorilla, så det betyder att han är lika stark som en S-klasshjälte ...

Så om denna Gorilla är så stark, hur kan den svaga pansar Gorilla slå honom?

1
  • Orsak till negativ omröstning?

Armored Gorilla såg väldigt svag ut trots att han påstod sig vara extremt stark. Detta beror på att han blev mycket snabbt och lätt slagen av Genos. Genos ser också svaga ut jämfört med andra människor där ... Saitama.

Genos blev dock snart en S-klasshjälte och förtjänar helt klart den rankningen baserat på hans skicklighetsnivå. Så Genos är S-klassnivå. Genos och Saitama är absurt starka och är löjliga standarder att jämföra med.

Du argumenterar för att Marshall Gorilla behövde någon på nivå med en S-klasshjälte för att slå dem. Jag skulle hävda att de behöver en A-klasshjälte eller liknande för att slå dem men det spelar ingen roll. Detta avsnitt fastställer att Marshall Gorilla ska vara tillräckligt stark för att åtminstone besegra de flesta A-klasshjältar.

Hans lätta nederlag visar bara att Armored Gorilla faktiskt var väldigt stark ... han såg bara svag ut på grund av hur otroligt starka Genos och (i förlängning) Saitama är.

I efterhand bör vi veta att han var så stark eftersom Genos nederlag för det laboratoriet ensam var tillräckligt för att skjuta upp honom till S-rang omedelbart. Medan du kanske vill tilldela Saitama den styrkan när Saitama slog Kabuto, var hjälteföreningen förmodligen inte medveten om Kabuto så inkluderade inte honom i deras beräkningar.

1
  • Tack för ditt svar, jag tror att du har rätt, de är trots allt A-nivåmonster. Jag tar ditt svar

Pansar Gorilla är starkare än marskalk Gorilla

Om vi ​​bara ska basera oss på hotnivå, Armored Gorilla är demonnivå medan Marshall Gorilla är tigernivå

Men naturligtvis kan vi inte bara använda hotnivån ensam.


Så låt oss se hur striden fortsätter mellan de två:

Marshall Gorilla använder sin Banana Slash till Armored Gorilla, samma teknik som han använder för att besegra A-rankhjälten Heavy Kong. Attacken gick inte ens i pansar Gorilla och kniven bröts, från detta kan vi helt se kraftskillnaden mellan de två och vi kan säga att den pansrade Gorilla är riktigt starkare än Marshall Gorilla.


Zombieman är inte orolig för Marshall Gorilla, han följer honom av en annan anledning:

Zombieman vill veta deras plats, det är därför han följer honom

2
  • Tack för att du svarade. Jag accepterar ditt argument om Monster Level. Men jag håller inte med det Som jag förklarade är Marshall Gorilla av samma slag än Supersado-tjejen. Och för att slå Supersado behövde de Tatsumaki (S-klasshjälte). Men Armored Gorilla är svag, som vi såg på säsong 1 avsnitt 2, slog Genos (som var svag just nu, jämfört med nu) honom lätt. Så dessa titlar betyder ingenting Och jag kommer ihåg på Anime såg jag Zombieman med ett panikansikte
  • 2 Den kategoriseringen av hjälteföreningen är förmodligen lika fel som när de säger att King är en S-klasshjälte

Det handlar om match ups. Inget med kraft att göra. Även om kraft kan göra stor skillnad om de är lika starka som tatsumaki. Men du måste inse att fubuki och hennes gäng inte ens matchar de flesta hjältar på A-nivåer. Fubuki men att vara B-klass kan betraktas som A eftersom hon är topp 1 och kan göra det bra. Genos är också en ganska stark karaktär men hans huvudroll är att få saitama att se starkare ut genom att få honom att förlora för de fiender som saitama skulle kunna slå. Han fick inte S genom att bara vara en taktiker. Hans fysiska nivåer är utanför listorna. Kommer du ihåg Deep Sea King? Han tog ut 2 S-klasshjältar och gjorde sonisk reträtt men han är bara ett hot på demonnivå. Samma nivå med bepansrad gorilla. Men som sagt handlar det också om match ups. Deep sea King är fysiskt stark och ännu starkare och snabbare i regnet. Vissa hjältar kan vara fördelaktiga mot vissa monster. Som VS Boros. Jag är ganska säker på att de flesta av S-klasshjältar inte kommer att hålla fast vid honom om de inte slår sig ihop. Den enda jag tror skulle ha en chans skulle vara tatsumaki.