Anonim

34 savage - fortnite youtubers (bra slut)

I avsnitt 264 av Naruto Shippuuden säger Kabuto tydligt att de fyra Hokage inte kan återanvändas eftersom deras själar förseglades bort i Reaper Death Seal.

Så varför kan Orochimaru plötsligt använda reanimeringsjutsu på dem?

Jag får en känsla av att alla bara glömde att detta inte borde vara tillåtet, eller saknar jag något som plötsligt tillåter det?

Orochimaru kunde faktiskt inte återuppliva Hokages medan deras själ inte var i den "rena världen", med andra ord, medan de är förseglade i Shinigamis mage.

Men vid kapitel 618, Kallade Orochimaru och kontrollerade Shinigami med hjälp av Shinigamis mask:

Så han kunde ta bort tätningen om han skär på magen med tekniken: Dead Demon Consuming Seal: Release.

Med Hokages själar omläst kunde han återuppliva dem.

På Naruto Wiki förklaras denna teknik väl:

Denna teknik innebär att man anropar Shinigami med en mask från Uzumaki Clan's Mask Storage Temple. Därifrån besitter kallaren Shinigami som tillåter dem kontroll över den, de kan sedan tvinga den att skära av sin egen mage, vilket leder till att själarna släpps inuti. På grund av besittningen kommer dock samma skada att återspegla på invokers egen kropp.

Efter att själarna har släppts är dock personerna fria att göra som de vill med själarna. Orochimaru använde denna teknik för att frigöra själar av Hokage tillsammans med armarnas och sedan reinkarneras dem.

Jag tror att du hänvisar till striden mellan Sarutobi Hiruzen och Orochimaru, när Orochimaru återupplivade tre figurer och Hiruzen stoppade kallelsen i Naruto avsnitt 69 på cirka 15 minuter, och på sidan 18 och 19 i manga # 117.

Jag tror att historien hänvisade till Yondaime Hokage, och det är förmodligen ett annat plot-hål. En alternativ idé kan vara att det var någon annan karaktär som vi aldrig kommer att avslöja.