Anonim

Banda Sonora Spider-Man: Un Nuevo Universo ● Música # 3 \ "What's Up Danger \" (Blackway & Black Caviar)

Idag bestämde jag mig för att fortsätta titta på Black Butler eftersom jag bara hade sett det första avsnittet för några månader sedan och sedan slutade titta. (så ganska nytt i serien) men jag märkte att varje gång det var ett paus eller en kort paus mellan avsnittet, verkar det alltid innehålla antingen Ceil eller Sebastian bredvid vad jag tycker är ett tarotkort?

Jag har inget emot spoilers bara så att du vet och kanske är jag lite långsam, men finns det ett samband eller en koppling mellan korten och hur de alltid dyker upp i paus med storyn osv?

Redigera: Jag insåg precis att jag hade sett Black Butler II och inte Black Butler I vilket förmodligen skulle vara anledningen till att jag var förvirrad.

9
  • från vad jag vet om Tao Readings, när korten placeras har ett kort en annan betydelse när det vänds upp och ner, till exempel Death right up up betyder förändring för dig medan upp och ner Death betyder att du kommer att vara involverad i bytet av någon andras liv (eller vara katalysator för det).
  • medan det inte är döden och jag inte har sett det, om Ceil som håller döden på höger sida skulle betyda att något i hans liv kommer att förändras i det avsnittet, Sebastian som håller den upp och ner betyder att han kommer att vara orsaken, möjligt samma sak med beställningskorten, jag vet inte innebörden av Sun så jag kan inte riktigt berätta hur bilderna du publicerade förstärker min kommentar
  • @ Memor-X- Så det är som en dold mening eller något som tyder på att något kommer att förändras i ett avsnitt?
  • Undrar bara, är tao-läsning någon form av kortläsning / berättelse om framtiden?
  • @ ア ズ ー サ Death Card betyder förändring, Sun är "När Sun-kortet visar för dig är det ett tecken på att du snart kommer att känna dig mer fri än du har på ett tag", så i dina bilder kan Ceil vara mer fri i avsnittet, inte säker på det inversa för Sebastian

Jag är sen med det här, whoops.

Men tarotkorten antar jag är bara en förskuggning av upprorets händelser. Om Death tarot-kortet visas: vad händer i avsnittet? Självklart, döden. Antingen på Ciels sida eller motståndaren till Ciel.

Vissa andra kort är svårare att förklara men du kan söka upp "sätt in tarotkort här" på Google och sedan hitta meningen där.

Ledsen om det inte var så mycket hjälp. Jag försökte!

1
  • 2 Som tidigare nämnts är denna webbplats en Q & A-webbplats. Det här svaret kan vara en utgångspunkt för ett bra svar, men i allmänhet bör varje inlägg här vara oberoende av externa resurser (även inklusive Google). Om möjligt överväga att inkludera relevanta tarotkort och deras betydelse här. Som vanligt kan du alltid redigera ditt inlägg för att förbättra det.