Anonim

Fairy Tail - Acnologia Kills Natsu

I säsong 4 avsnitt 102 pratade de två fienderna som Gajeel kämpade med Erza om att Zeref var i ett "vilande" tillstånd eller att han tekniskt "sov".

Vad hände med att göra honom så här?

De hade fel. Han var inte vilande / sov, han var bara upptagen någon annanstans och ville ha sig avskuren från mänskligheten. Eftersom han inte interagerade med mänskligheten men hans gärningar var legender antog Grimoire Heart att han var vilande på grund av inga nyheter om någon aktivitet.

Detta avslöjas av Zeref själv i slutet av bågen. Detta är vad han säger i kapitel 250 i Manga.

Med hänvisning till Synopsis of Tenrou arc. Källa: Spoiler Heavy: Zeref - Wikia.

I slutet av kriget smyger sig en upprörd Zeref ombord på Grimoire Heart-luftskeppet och konfronterar resten av de sju Kin av skärselden, inklusive deras guildmästare, Hades, om den skräck de har fört över världen. Medan du är där, Zeref avslöjar att han aldrig "sov", utan snarare alltid var "vaken". Han avslöjar också att när han förstår vikten av mänskligt liv kommer hans förbannade kropp att eliminera hans omgivning; men när han glömmer det, kan han styra sin fruktansvärda magi till fullo. Han skyller på Grimoire Heart för kallelsen av Acnologia och hävdar att det nu kommer att avsluta den nuvarande eran. Han ber sedan gruppen att omvända sig för deras oförlåtliga synder och förtrollar Hades

Vad han gjorde medan han var "vaken" kan behandlas i ett detaljerat svar som innehåller spoilers från Fairy Tail: Zero och "Alwarez Empire" Arc.

2
  • Det är faktiskt min andra gång som jag tittar på anime och jag kunde inte hitta den delen någonstans! Jag kommer ihåg att han sa att det var deras fel att de kallade till Acnologia, bara inte han förklarade i detalj om varför de hade fel när han var "vilande". Och nu när du nämner det förklarar Fairy-Tail Zero-bågen allt. Jag hade aldrig gjort den anslutningen och tänkte bara på den bågen som förklarade Mavis villkor och hur Fairy-Tail blev. Tack!
  • 1 Np. Läs wiki-länken för mer, men ta all information som noteras med ett saltkorn. Wikia har en vana att anta många saker. Tillade också Manga-panelen där Zeref uttryckligen anger detta.