Anonim

Dumb Ol 'Heart av Michael Bublé

Den vita bubblan som kommer ut ur Marockos mun sticker ut. Vad är det?

2
  • Var det inte medicinen som han tuggade?
  • Varför ser det så ut så? Det ser mer ut som en pratbubbla än någonting annat.

Som AnimatedLime och Omega sa, det är hans medicin. För Arachnids M.O. Organhållare, deras medicin konsumeras i form av bubbelgummi. Det är Marcos som blåser en bubbla från sin medicin.

För vad det är värt ser bubblan lite bättre ut i mangan.

Att ta en typ av läkemedel kommer att ta fram de förmågor som uppnåtts genom Mosaic Organ för att göra individen kapabel att möta mot Terraformar-loppet på Mars. Läkemedlet varierar mellan en injektion, att bita en injektionsflaska med ett ämne inuti, konsumera en typ av tablett eller sniffa en typ av pulver.

Olika baser har olika läkemedel.

Växter: Kapslar

Insekter: Injektioner

Kräftdjur: Rök, cigarrer som Sylvester Asimov eller opiumrör som Onizuka Keiji.

Fiskar: Pulver, Adolf fnysar pulvret

Denna bild täcker ovanstående fyra typer.

Arachnids: Bubble Gum (Bubble gum image för jämförelse)

Fåglar: flaskor med vätska

Bläckfiskar: Vätska som absorberas av tjocktarmen

Däggdjur / valar: En lapp

1
  • Tack astral. Det var vad jag tänkte och jag ville få någon form av bekräftelse / citering.

Jag kan bara se tre möjliga saker som orsakar detta eftersom det är en anime.

Det är vanligt att små bubblor som det finns i manga för att uttrycka en suck, ibland förekommer det också i animer, men det är vanligare att det händer när karaktärer går in i ett mer komiskt och mindre seriöst stadium (det tenderar att vara ganska uppenbart).

En annan anledning är den ovan nämnda bubbelgummibubblan, ingen ytterligare förklaring krävs (du kommer att veta genom att observera sammanhanget om han lade något i munnen).

Den tredje möjligheten (som jag kan se) är att det är en del av hans själ. I japansk kultur kan själen komma ut genom din mun, normalt genom stor chock eller nära dödsupplevelser. Det är också ganska vanligt att vissa karaktärer har speciella krafter som låter en del av själen glida ut genom munnen av olika skäl.

Jag har inte sett den här anime så jag kan inte säga säkert eftersom jag inte vet sammanhanget. Mitt svar kan dock vara till nytta för någon annan som i allmänhet undrar om bubblor från munnen. Bara genom att titta skulle jag placera det mer troligt att det är en tandköttbubbla.

Jag är ganska säker på att det är inte en "känslobubbla" som @seijitsu föreslår:

  • I den här scenen finns det ingen utlösare / anledning att visa en. Dessa bubblor visas i anime, vanligtvis när en karaktär är besviken eller trött. Men Marcos är faktiskt glad för medicinen.
  • Denna anime har aldrig använt denna typ av artefakt i något annat avsnitt.
  • Bubblan rör sig upp och ner när Marcos talar. Den traditionella "känslobubblan" förblir dock antingen statisk ELLER rör sig i en motsatt riktning mot munnen medan den bleknar bort.

Det faktum att det rör sig upp och ner när han talar antyder att det är något som existerar fysiskt (till skillnad från "känslobubblor", som är mer abstrakta) - med tanke på ovanstående och det faktum att Marcos hade ätit bara en liten godisliknande medicin, det är troligtvis bara någon form av bubbla gjord av läkemedlets tuggummi.

Jag vet att det ser konstigt ut (en tandköttsbubbla borde antagligen vara mindre) - men det beror antagligen på konstnärernas ritstil.

Du ser ofta den här typen av bubblor som kommer från karaktärernas näsa medan de sover. Det är mycket ovanligt att se en medan en karaktär är vaken.

Är det möjligt att han tuggade bubblegum i den här scenen?