Anonim

Boruto: Naruto Next Generations avsnitt 23: \ "Obligationer kommer i alla former \" Recension

Jag tänkte på vem som skulle vara den bästa medicinska ninjan i Narutos generation, Sakura verkar som tvåa främst för att hon var studenten till Lady tsunade men då verkar Kabuto också lika bra. Han hyllades av både Danzou och Orochimaru som en av de allra bästa i Ninjutsu och han har också mycket mer erfarenhet än Sakura.

Jag är verkligen intresserad av vilken av de två som faktiskt är bättre på Ninjutsu. Kan någon hjälpa?

1
  • Det är rent opinionsbaserat.

Det är opinionsbaserat, det finns inget definitivt svar på den frågan.

Sakura är verkligen den bästa medicinska ninjan i Konaha. Det sägs till och med att hon överträffade Shizune och blev hennes enda andra till Tsunade.

Intressant inlägg för ytterligare avläsningar, varifrån jag fick bilderna

När det gäller kabuto är han en av de största medicinska ninjorna som vi har sett i Naruto. Han var lätt på nivå med Kakashi i del 1, och efter att ha absorberat ett DNA från olika människor i del 2 blev han mycket starkare. Han hade fantastiska helande förmågor, för vilken Orochimaru valde honom som sin student. Dessutom hade Kabuto helande förmågor för den stora vita ormen, och även Karin, tillsammans med sina egna medicinska färdigheter.

Men om jag var tvungen att säga vem som är bäst mellan dem båda skulle jag behöva säga Kabuto, han verkar verkligen begåvad och till och med Tsunade blev förvånad över hur skicklig han var och sa till och med att Kabutos "skicklighet" (skärpa och jutsu-känsla) överträffar dem av henne på bästa sätt. Sakura har visat mycket framsteg, men jag kan inte riktigt kalla henne bäst eftersom vi inte kan säga hur mycket starkare hon kommer att bli. Just nu är mitt val Kabuto.