Anonim

naruto opening 1 (full) rocks- av toshiro masuda texter

I avsnitt 11 släpper Keido Apocalypse Virus, Inori stoppar utbrottet och botar alla smittade genom att sjunga. Om hon kan stoppa viruset genom att sjunga, varför kan hon inte rädda alla som redan är smittade?

3
  • Vilket avsnitt pratar du särskilt om.
  • Det är på avsnitt 11
  • Jag tror att hon ville hitta en plats där hennes sång kunde höras av så många människor som möjligt, även om jag skulle behöva dubbelkolla

Inori kunde bara fördröja effekterna av viruset. Exakt hur länge och i vilken utsträckning det är okänt. Hon har den förmågan för

hon är patientens noll av viruset, och kärlet för Mana, och det ger henne viss kontroll över viruset.

Också i det här avsnittet är hon inte riktigt själv, för

Manas medvetande implanterat på Inori börjar dyka upp. Det är därför hon dödar eleverna som försöker klä av sig och varför hon stöter på Arisa.

Men jag tror kanske att du missar ep 11 med slutet, för

Det är Shuus ogiltiga kraft (absorberar världens problem för sig själv) som äntligen rensar världen från viruset.

Ack i slutändan fortsätter hon och

genom att symboliskt acceptera "Skyldig krona" delar Shuu sitt öde med Inori, och sedan tar hon bort viruset från honom, tillsammans med kungsmakten och de ogiltiga makterna (se not nedan). Inori kristalliserar sedan och dör.

Fotnot:

Annullerade krafter skapades av fragment av Mana inuti tonåringarna, när de väl absorberats av Shuu hade ingen annan tomrum.

2
  • Var Inori inte bara ett fartyg för Mana? och jag tror att Manas medvetande kom på Inori när hon fångades av Daath när de försökte väcka Mana .. men det hände efter att hon sjöng låten och tog bort kristallerna från att spridas ... Var Manas medvetande implanterat på Inori från början ? Nämns den delen?
  • @Nikita som är grejer för en separat webbplatsfråga.