Anonim

XXXTentacion är upprörda fans skapar bilder av Jocelyn Flores som gått bort

Tillåter reglerna om dödsanmälan användaren att ange "dödsfall med skott" som dödsorsak?

3
  • Hypotetiska frågor om vad som kan hända passar inte för vår Q & A-stil - vi förväntar oss frågor som kan besvaras objektivt, medan detta bara kan få svar baserat på åsikt och gissningar.
  • Öppna igen med den nya formuleringen.

Hur man använder VI: Punkt 1

Villkoren för döden kommer inte att uppnås om det inte är fysiskt möjligt för den människan eller det rimligen antas utföras av den människan.

Om villkoret inte kan uppfyllas eftersom det inte är möjligt, precis som Light's Experiment hittade och i Hur man använder LV: Punkt 2, skulle de bara dö av hjärtinfarkt

död med skott är ganska öppet för tolkning, med Kiichiro Osoreda Light kunde ha fått honom att "dö av skott" som kunde ha dödat honom av Raye Penber efter att ha tömt pistolen eller träffats av en kula som studsade runt efter att han skjuter genom Ryuk

detta är ungefär lika tvetydigt som "död av självmord" som används av Light för att döda Naomi Misora ​​så även om orsaken är tvetydig om det är uppnåbart kommer det att hända, i Naomis fall ser vi en konstnärlig återgivning av henne gå till en lina hur ljus som helst hade skrev ner att hennes kropp aldrig finns så jag tvivlar mycket på att hon har hängt sig själv så den konstnärliga återgivningen är bara för att visa att hon är marscherar till hennes död

Som anges i Hur man använder I: punkt 3 och hur man använder III: punkt 1 om du skriver en persons namn har du 40 sekunder på att antingen skriva dödsorsaken eller dödsfallet efter att namnet skrivs, därefter som sagt i punkt 6 i Hur man använder jag har du sedan 6 minuter och 40 sekunder till detaljer om dödsfallet, men bara säga död med skott eller dör av skott kanske inte räcker om det inte är möjligt eller rimligt för målet att vara i en situation med en pistol närvarande, inom den tilldelade tiden, i vilket fall vi kan anta att det är inom 6 minuter och 40 sekunder, kommer det att ha en högre framgångsgrad i krig zoner eller områden med hög vapenbrott eftersom "skottlossning" kan komma från omvända kulor.

i den situation där du anger tidpunkten för döden först har du förmodligen mer framgång beroende på hur länge personen har kvar att leva, om du skriver ner dör de kl 18:00 och du skrev att kl 17:58 skrev sedan " död med skott "sedan på de två minuterna måste personen vara i situationen för att dö så.

För bästa resultat, som vi ser med Light's Execution of the FBI, skulle den största framgångsgraden komma från att beskriva allt innan du skriver personens namn, på det här sättet har du all den tid du behöver för att beskriva hur någon skulle kunna vara i en situation där "Death by gunfire" är resultatet av deras död

Det bryter inte några regler att skriva att någon dör av skytte. I Live Action-filmen skriver Light att Naomi skjuter Shiori och sedan skjuter sig själv.

Ill Ratt från SPK skjuter sig enligt anvisningarna i Death Note.

Här är några av de relevanta reglerna för dödsorsaken:

Hur man använder jag:

3: Om dödsorsaken skrivs inom de närmaste 40 sekunderna efter att personens namn har skrivits kommer det att hända.

4: Om dödsorsaken inte anges kommer personen helt enkelt att dö av en hjärtinfarkt.

5: Efter att ha skrivit dödsorsaken ska uppgifter om dödsfallet skrivas under de närmaste 6 minuterna och 40 sekunderna.

Hur man använder III:

1: Om dödstiden skrivs inom 40 sekunder efter att dödsorsaken har skrivits som en hjärtinfarkt, kan dödstiden manipuleras och tiden kan träda i kraft inom 40 sekunder efter att namnet har skrivits.

Så här använder du X:

1: Självmord är en giltig dödsorsak. I princip anses alla människor ha möjlighet att begå självmord. Det är därför inte något otroligt att tänka på.

2: Huruvida orsaken till individens död är antingen ett självmord eller en olycka. Om döden leder till att fler dör än det som är avsett, kommer personen helt enkelt att dö av en hjärtinfarkt. Detta för att säkerställa att andra liv inte påverkas.

Hur man använder: XXVI:

1: Om du bara skriver, "dö av olycka" för dödsorsaken, kommer offret att dö av en naturolycka efter 6 minuter och 40 sekunder från det att den skrevs.

2: Även om endast ett namn är skrivet i Death Note, om det påverkar och får andra människor som inte är skrivna i det att dö, kommer offrets dödsorsak att vara en hjärtinfarkt.

Hur man använder: XXVII

2: Om du skriver, dör av sjukdom på grund av dödsorsaken, men bara skriver en viss dödstid utan det verkliga namnet på sjukdomen, kommer människan att dö av en adekvat sjukdom. Men Death Note kan bara fungera inom 23 dagar (i den mänskliga kalendern). Detta kallas 23-dagarsregeln.

Hur man använder: LV

2: I det tillfälle där dödsorsaken är möjlig men situationen inte är det, kommer endast dödsorsaken att träda i kraft för offret. Om både orsaken och situationen är omöjliga kommer det offret att dö av hjärtinfarkt.