Anonim

Eazy-E Hänsynslös Deathrow-historia

Laws rumsförmåga är en mycket stark teknik, och han kan använda den för att skära vad han vill. Varför använder han det inte när han kämpar mot rasen för att ta bort krage från andra djur och helikoptrar?

Jag känner inte kapitlet men det finns i avsnitt 626.

Här är en YouTube-länk.

1
  • du borde åtminstone ha nämnt kapitel eller avsnitt, det skulle vara lättare att se ut.

Det var en fillerepisod som inte är hämtad från källmaterial (dvs. manga). Fyllmedlen är bara för att förlänga tiden för anime så att den inte kommer ikapp mangan.

Detta händer i Naruto ganska mycket och One Piece har bara tre fyllbågar, så tänk inte för mycket på det avsnittet, eftersom det bara finns för att förlänga tiden

2
  • 2 One Piece har för närvarande 12 fyllbågar men det är fortfarande inte så många med tanke på hur länge showen har varit i luften.
  • och plus med OP-fyllningsbågar är att de mest händer mellan bågarna, så ingen historia går sönder

Han väntade på rätt tid. Han väntade tills han fick tillräckligt med fienden innan han gjorde sitt sista drag. Om han förstörde överraskningen tidigt kunde Breed ha motverkat i enlighet därmed och kanske till och med kunnat fästa kragen igen och beordra lagen att aldrig använda sin Devil Fruit igen. Lag kände inte Breeds fulla kraft ännu vid den tiden och bara spela med. Kom ihåg hur han bara låtsades att han attackerade Luffy. Law hade öronproppar och han var inte under rasens kontroll vid den tiden. Han attackerade villigt Luffy som låtsades lyda.

Law gjorde samma sak på Punk Hazard, där han väntade på att ta bort handbojorna när alla hölls i bur av Caesar. Han ville inte låta sin fiende veta att han var fri att röra sig. Han väntade tills han var utom synhåll och lät fienden (Caesar) tro att han hade besegrats, vilket gav honom mycket utrymme och tid att fritt röra sig för att förbereda sin sista motattack.

Slutligen tror jag att lag är oförmögen att faktiskt ta bort kragen, eftersom han inte faktiskt tog bort dem själv, inte ens när han skakade till ubåten och hade gott om tid att göra det.