Anonim

「Sonic Theorist: Dark Gaia Vs Solaris [Vem skulle vinna?]」 REUPLOAD - FAST AUDIO

Jag kom över några klipp av detta för några dagar sedan, men jag försökte inte göra en omvänd sökning eftersom den var i .webm-form, som jag inte har haft mycket tur omvänd sökning via Google.

Animationen tycktes innehålla två huvudpersoner: en tjej med kort hår som bär kattöron och en tjej med glasögon som bär en drakdräkt som verkade vara fienden. Den senare kan ha använt flätor. Drakdräkten fick mig att tro att den första flickan skulle representera en tiger, vad med olika delar av japansk mytologi som representerade dem som rivaler.

Tigerflickan kan ha haft någon form av transformationssekvens före striden.

Drakflickan kunde styra is, vilket satte deras kamp kraftigt till hennes fördel, eftersom hon och tigerflickan kämpade i ett område som var fruset över och täckt av snö och istappar.

Under hela scenen försökte tigerflickan (mestadels förgäves) att slå slag mot sin motståndare medan hon undvek istapparna som hennes motståndare bröt av från omgivningen och sköt på henne.

Vid ett tillfälle lyckades tigerflickan undvika en volym istappar och dra nytta av en öppning i drakflickans försvar för att hoppa upp i luften och försöka klo på henne, vilket visades genom silhuett. Tiden bromsade ett ögonblick när hon flög genom luften, och sedan återgick det till det normala när en ny våg av istappar till synes spetsade henne i luften från alla håll, ungefär så här:

Kameran ändrade sedan vinklar ur silhuetten för att visa att tigerflickan inte hade knivhöggs - hon var bara fångad och trasslig i de sammankopplade istapparna när hon försökte bryta sig loss.

Det är ungefär allt jag kunde komma ihåg. Animationen såg väldigt smidig och polerad ut. Vid ett tillfälle krossades något som skickade vackert animerade isskäror som flyger. Båda karaktärerna var superdeformerade / chibi.

Jag använde "animation" och inte "anime" för att beskriva det, för jag är inte säker på om det bara var någon oberoende video eller en faktisk serie. Jag försökte söka i olika kombinationer av relevanta nyckelord på Google, som "3d", "istappar", "chibi", etc., men det mesta jag fick var medelmåttig DeviantArt och ritningstutorials.

1
  • Är det Etotama?

Det är Etotama, en anime som för närvarande sänds denna säsong (våren 2015).

Sammanfattning från MAL:

Animes berättelse kretsar kring Nya-tan, katten i kinesisk astrologi som vill bli medlem i den kinesiska zodiaken. [...] Hon träffar Takeru Tendo, en gymnasieelever som bor ensam i Akihabara och blir friladdare i sitt hus. Så småningom kommer hon närmare sitt mål.

Animes inställning bygger på denna folkhistoria, som förklarar ursprunget till de 12 djuren i den kinesiska zodiaken via en berättelse om ett lopp mellan djuren för att bli en del av zodiaken. Katten i variationer av denna folkhistoria lurades alltid av råttan på ett eller annat sätt och missade sin chans att bli en del av zodiaken.

Scenen du beskriver är från andra hälften av avsnitt 1, där Nya-tan (Cat) och Doratan (Dragon) bråkade med varandra för att ge Nya-tan inställningen till "en tragisk hjältinna som är chockad för att Dragon Eto-musume hon trodde att en vän slutade bli en förrädare.

En skärmdump från avsnitt 16:33 i avsnitt 1 som visar både katten och draken.

En skärmdump från cirka 17:52 i avsnitt 1 som visar att katten hålls tillbaka av flera istappar.