Anonim

Veckans toppspel!

I anime-serien är alla Panzerfahren-deltagare tjejer. Finns det några killar som också deltar i Panzerfahren? Och om jag minns rätt är alla skolor som deltar i Panzerfahren också skolor för alla flickor. Finns det någon regel från Panzerfahren att alla deltagare måste vara tjejer?

1
  • Men när Miho och co. hitta 38T, yukari pratar om general Romell och hans 7: e Pz-division. så i efterhand låter pojkteam inte vara för galen, om deras syfte är att gå med i armén senare i livet eller annat.

I gymnasieskolorna är det obligatoriskt att alla elever väljer en särskild aktivitet utanför skolan.

Dessa aktiviteter som erbjuds tjejerna är sådana som är symboler för kvinnlighet och damliknande. I början av serien måste tjejerna välja mellan blomsterarrangemang, teceremonier och tankar. Alla lika feminina ämnen (> _> åtminstone i Girls Und Panzer-universum)

Eftersom tankvård ses som en feminin sport finns det inte många manliga spelare. Det finns möjligen några, men den överväldigande majoriteten är kvinnor eftersom många områden inte skulle ha tillräckligt med intresserade killar för att bilda ett lag.

Om du försökte bilda en blomsterarrangemangsklubb i en helt manlig skola, skulle du förmodligen upptäcka att det skulle finnas få medlemmar - så är det också med tankfartyg.

1
  • Så, i princip som hur schack i verkliga livet är nästan helt manligt, trots fysisk styrka (där män skulle ha en fördel) spelar ingen roll. Det finns några kvinnliga schackspelare, men det händer bara att det inte är lika populärt för kvinnor, så färre tjejer börjar spela det konkurrenskraftigt.

Enligt Girls Und Panzer-wiki är Panzerfahren (Sensha-do):

en kampsport som involverar stridsvagnar som vapen. Denna kampsport är bara exklusivt för gymnasiet att utveckla sin självkänsla som unga kvinnor.

Som du nämnde är alla deltagande skolor heltidsskolor. Reglerna i sig verkar inte begränsa tävlingen till bara tjejer, men kampkonsten i sig verkar bara vara för tjejer.

Avsnitt 1, Tankery, Here It Comes!

Klockan 17 minuter (17:05 till 17:10) efter att filmen 'Introduction to Tankery' har visats. Miho Nishizumi, Saori Takebe & Hana Isuzu är i cafeterian. Okända studenter chattar i bakgrunden, om Tankery.

En säger, "De säger att den är den perfekta träningen för kvinnor."

En annan student säger upphetsat: "Jag har aldrig hört talas om män som gör tankar. Killar och tankar verkar inte stämma för mig."

(Jag märkte bara den här avslöjande bakgrundsinformationen på min fjärde omklockning!)

2
  • efter att jag omklockat det tror jag inte att det bara är några slumpmässiga studenter, de ser ut som förstaårsstudenter från Usagi Team. Bra jobb att hitta det förresten.
  • Jag håller med. De sa till och med att de registrerade sig för Tankery.

Det finns ett utdrag av konversation, bakgrundssnabb. Någon säger, "Jag kan inte föreställa mig att pojkar gör tankar. Det skulle vara konstigt." Eller något därtill (från minnet). Detta innebär direkt att Tankery endast är tjejer.

1
  • 4 Skulle du, om möjligt, lägga till avsnittets nummer där detta händer? Tack.