Anonim

Kanda Bongo Man - Bino Te (Live At the Emperors)

Precis som det har funnits flera Kages under århundradena (i Naruto-versen), har det också funnits yonko för tidigare generationer? Vad jag försöker förstå är om Yonko-titeln började med "Big 4" (Whitebeard, Kaido, Big Mom, shanks). Om så var fallet hade Shanks varit den yngsta och troligen det nyaste tillskottet vid den tiden.

Eller ersatte Shanks en tidigare Yonko precis som hur

Blackbeard ersatte Whitebeard?

Jag tror inte att tidigare Yonko någonsin har nämnts i One Piece. Det skulle faktiskt vara ganska konstigt om det alltid fanns exakt 4 starka piratbesättningar. Speciellt eftersom de redan har lagt till Luffy i gänget så det är tekniskt inte ens Yonko längre.

Titeln har förmodligen sitt ursprung efter att Roger dog och några av piratbesättningarna dominerade alla andra. Men det finns inte mycket att citera från mangan eftersom Oda inte riktigt har avslöjat något om Shanks uppgång till toppen.

3
  • 2 Rogers död är det som började eran med utbredd piratkopiering, som drivs av önskan att hitta One Piece. Whitebeard var definitivt på plats under Rogers tid, och vi har nyligen sett omnämnande av Rocks antingen namnet på kaptenen eller besättningen som Kaido och Big Mom båda var kopplade till på något sätt. Så det fanns inga Yonko-titlar tidigare, men människor på den nivån var definitivt närvarande.
  • 2 @ TheGamer007 Tja, ja. Jag menade inte att antyda att det inte fanns några starka piratbesättningar tidigare. Bara att de förmodligen kallades något annat än yonko. Du kan också lägga till Shiki i listan över starka pirater från gamla skolor.
  • 2 Japp. Ditt svar är på punkt, var bara att lägga till annan relaterad information.