Anonim

Obegränsad kryssning - Kizarus Yata no Kagami Freeze Frame Bonanza del 1

När Kizaru attackerade Supernovas vid Sabaody Archipelago, slog han några av dem dåligt som X Drake, Basil Hawkins, Urouge och Scratchmen Appo. Min fråga är: hur lyckades de fly från Kizaru? I avsnitt slutar scenen med (tillfällig) förintelse av Straw Hats. Men hur lyckades de fly? Är det på grund av marinens slarv?

Låt oss först se vad som händer på Sabaody skärgård.

Kapitel 508 Kizaru anländer till ön och letar efter Sentoumaru. Eftersom han inte kunde hitta Sentoumaru direkt blir han uttråkad och när Kizaru är uttråkad, han

Kunde omöjligt bara lämna ett sådant duschhuvud som det här ...

Så det var därför han började attackera supernovaerna i första hand. Han hade inte riktigt tänkt göra det annars. Han var inte beordrad att göra det och hade större fisk att steka.

Kapitel 510 Kizaru kontaktar äntligen Sentoumaru och följer stråhattarna.

Kapitel 511 Kizaru möter slutligen Straw Hats, men hålls upptagen av Rayleigh.

Så för att sammanfatta. De kom undan, för Kizaru berättade aldrig marinisterna om supernovas närvaro. Marinierna visste inte om deras närvaro så de beordrade aldrig Kizaru att gripa dem. Han attackerade bara dem, för han var uttråkad ändå. Jag tror att han egentligen bara gör vad han är beordrad att. Han och Kuzan är så lat typ. För det andra, Rayleigh höll honom upptagen under en tid, vilket ger dem tid att fly.

1
  • Är vettigt.,,,

Enkelt uttryckt var Kizaru inte där för att arrestera supernovorna. Han var där för att avrätta eller arrestera Strawhats, eller mer exakt, Luffy, eftersom han bröt mot lagen och attackerade en himmelsk drake. Det var hans primära mål. Han kunde ha arresterat dem men det skulle ha slösat bort tid och Strawhats skulle ha rymt. Därför koncentrerade han sig mer på dem.

Anledningen till att han attackerade supernovorna var att han var uttråkad och att det inte krävde mycket ansträngning medan han arresterade dem.

Man kan säga att de andra marinisterna borde ha arresterat dem eftersom de skadades ändå, men marinisterna med låg rang är fortfarande inte bra mot supernovorna. Och därför kunde supernovorna fly.